OPFORDRING TIL AKTIVISME – DET STÅR SKIDT TIL I DANNEVANG

DybbolMolle
Del artiklen her:

[NewSpeek bringer igen en artikel af Lene Bang, VelstandsPartiet. NewSpeek er partipolitisk uafhængig – vi opfatter Folketinget som rent teaterdemokrati – men vælger at give Lene Bang spalteplads, da hendes analyser af den globalistiske mafias sataniske agenda flugter fuldstændigt med NewSpeeks position].

Af Lene Bang.

En herre fra Vestjylland spørger, hvor jeg får min energi fra, og gør mig opmærksom på, at jeg nævner World Economic Forum for meget. Han er langt hen ad vejen enig i de ting, vi i Velstandspartiet sender ud – til sin egen forundring, for han har altid været anarkist og venstresocialist.

Jeg får netop min energi fra at gøre alle og enhver opmærksom på WEF, WHO, NAZO, EU og andre banditter, som gemmer sig bag bogstavkombinationer. Jeg har længe mærket deres angreb, derfor har jeg forsvaret mig (og os alle) i meget lang tid. De er jo fjenden der, som en mangehovedet slange, prøver på at slå os ihjel: Plyndring, gift i sprøjter, vand, luft, mad, jord godt hjulpet af vore korrupte ”myndigheder” og medier. You will own nothing …. nu kan vi rigtigt mærke det.

Diktaturet strammer til
Diktaturet strammer til. Danskere træner ukrainske soldater på Svanemøllen kaserne. Mette er begejstret, hendes øjne har et unaturligt, lystent skær, når hun lover den ukrainske skuespiller ALT. Krigsretorikken vælter ud af hendes mund, mens vi andre målløst ser til, at vores fredelige land drages ind i en krig med et land, som ikke har angrebet os. Fredsbevægelserne har åbenbart fået lukket munden og fred er blevet misinformation.

WHO er klar med sprøjterne
WHO er klar med sprøjterne, og med traktatændringerne i hus stopper vaccinering med at være frivillig. Heunicke og Tedros har man set i kærlig forbrødring. New World Order køres ind med fuld skrue over den dybt hypnotiserede befolkning. Smartmeter, MitID, plyndring af befolkningen med fuldstændig ukontrollerede priser på energi og mad. Begrænsning af bevægelighed med nedlæggelse af P-pladser. 15 minutters byer i Oxford, hvor beboerne kæmper imod.

Herhjemme er vi ikke engang begyndt at gøre modstand mod 15 minutters byer (kom i gang – undersøg, skriv og ring til din borgmester og spørg, om det er noget han eller hun kender til?).

Tvangsfjernelser og forskruede idealer
Jagt på almindelige mennesker med ublu skatter, som vi ikke må se et regnskab for. Tvangsfjernelser af vores elskede børn. Forskruede idealer om mænd, kvinder og 72 andre valgmuligheder. Penge ud af landet og jeg kunne blive ved. Hver dag sin plage.

Samtidig siver der, trods alt, en lille smule sandheder ud ved siden af medieløgnene. Selvfølgelig i satireprogrammer, men alligevel. Så jeg tænker, at jeg og andre måske alligevel sår nogle små frø, så må de kalde mig sølvpapirshat, det er jeg bedøvende ligeglad med. I dag har jeg advaret mod WHO´s magtovertagelse i Danmark på diverse opslag på Facebook.
Jeg fik at vide, at WHO var langt fra opslagets emne, nemlig at kanelsnegle er større i Jylland end i København. Uha, så kom jeg lige til at smide en alvorlig sandhedsbombe midt i kagebordet. Det kunne jeg ikke være bekendt.

Eller i en tråd, der handlede om unge menneskers forbrug af nikotinprodukter eller en, der handlede om narcissister. BUM – der var en lige folkemorder, som ikke kunne holde sig til sagen – det fik jeg også på sølvpapirshatten for. Til sidst blev det for meget for Facebook, så jeg måtte holde en pause med alt det sandhedsbomberi.

Den vestjyske herre på 75 var lidt ked af, at han ikke kunne få et arbejde, men dog glad for at have tid til at sætte sig ind i Velstandspartiets politik samt alle de ting, vi er oppe imod.

Jeg har mange forslag (ganske vist ulønnede). Bare følg med i vores opslag på telegram eller Mads [Palsvigs] opslag på Twitter eller kig i vores links-bibliotek på hjemmesiden.

Bedøvelse af folket, der bliver holdt nede i åndeligt mørke
Hvis du mærker en vrede, så er det der, du skal tage fat. Du kan også lukke op for mainstream TV. Bare nogle få minutter, så ved man, hvad man er oppe imod. Fimsede mænd i kjoler og med neglelak, fjollede musikprogrammer, Bonderøven, som ikke er blevet en dag ældre siden 2012. Bedøvelse af folket, mens de tager al vores frihed og holder folk nede i et åndeligt mørke.

Det er ikke så mærkeligt, at han ikke længere føler sig hjemme hos Enhedslisten. Alle de politiske partier tilhører den sorte slange, der vil os det dårligt. Velstandspartiet står over de almindelige politiske partier og kan ikke sammenlignes med dem. De vil bestemme, hvem der skal have hvilke almisser efter først at have plyndret os. Med vores retfærdige pengesystem bliver der meget mere Velstand til helt almindelige mennesker.

Åh ja, kommentar til min liste af E-numre: Jeg manglede E-nr. 904, også en rigtig kedelig en og E-250, Nitrit, som danskerne skovler i sig og så undrer de sig, når de bliver syge.

Det står skidt til i Dannevang. Masser af mennesker går ned med flaget, dem må du forsvare. Op på hesten og bliv aktiv.

Del artiklen her: