DANSK FORSKNING RYSTER

JohnCampbell
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Danske forskere har fundet mRNA, der koder for spikeproteinet, i blodet hos folk, der har modtaget COVID-19-indsprøjtningen. Fundene er blevet gjort op til 28 dage efter injektion, hvilket bekræfter, at de officielle forklaringer om indsprøjtningerne, som vi har fået, er helt eller delvist usande.

Her er den videnskabelige artikel – og her forklarer John Campbell.

RNA-molekylerne bør nedbrydes hurtigt, hvilket jeg var inde på for efterhånden lang tid siden. For et helt år siden havde andre forskere fundet, at spikeproteinet stadig bliver produceret efter 60 dage. Hvis der stadig produceres spikeproteiner efter så lang tid, er det selvfølgelig ensbetydende med, at mRNA-koderne stadig findes i kroppen og stadig er aktive.

Det, man fortalte os, var usandt

Med den nye danske rapport får vi bekræftet opdagelserne fra for et år siden, og vi bliver endnu engang bekræftet i, at det, man fortalte os om produktion af spikeproteinet, var usandt. Det er ikke timer eller få døgn, at mRNA-koderne er til stede, før de bliver opløst – det er uger eller måneder.

Enten er nanopartiklerne, som smugler mRNA-sekvenserne ind i cellerne, meget langtidsholdbare, eller også er der foregået en replikation af sekvenserne, hvilket selvfølgelig er meget bekymrende. Men er der egentlig noget, der ikke er bekymrende i forbindelse med disse eksperimentelle indsprøjtninger?

Disse indsprøjtninger skulle aldrig have været anvendt på mennesker

Man skal ikke bruge mange minutter på internettet for at finde videnskabelige rapporter, interviews med forskere og læger – og videoer med opdagelser relateret til indholdet af disse vacciner, før man har grund til at blive bekymret. En skam, at ingen mainstreamjournalister tilsyneladende har adgang til internettet, så de kunne informere befolkningen om livsvigtige ting som fx den her omtalte forskning udført af samvittighedsfulde danske læger.

Hvor er det opmuntrende, at der i Danmark findes læger, der har valgt at passe deres arbejde til gavn for borgerne i stedet for at bøje sig for det allestedsnærværende vaccinepoliti, der i form af medier, politikere og sundhedsmyndigheder ignorerer den forskning, der viser, at disse indsprøjtninger aldrig nogensinde skulle have været anvendt på sagesløse mennesker.

Del artiklen her: