DEN VESTLIGE CIVILISATION ER I SIN DØDSKAMP

PaulCraigRoberts
Del artiklen her:

Af Paul Craig Roberts, tidl. rådgiver for USA’s regering.

[NewSpeek har indsat afsnit og mellemrubrikker for at lette læsningen på skærmen. Kilden står anført efter artiklen]

I 1960’erne var Europa europæisk. Tyskland var tysk. Frankrig var fransk. Italien var italiensk. Nederlandene var hollændere. Sverige var svensk. Spanien var spansk. De forskellige etniske nationaliteter gav Europa en masse mangfoldighed. I dag er alle disse lande tårne af Babel som USA og Canada.
Selv så sent som i begyndelsen af det 21. århundrede udgjorde indvandrer-angribere kun 1, 6% af den spanske befolkning. Tyve år senere er indvandrer-angribere 15% af befolkningen. Indvandrer-angribere udgør 26% af den tyske befolkning.

Indvandrer-angriberne koncentrerer sig i byerne

Indvandrer-angriberne koncentrerer sig i byerne. Ifølge denne rapport i 2015 “bestod 44% af Londons befolkning af sorte og etniske minoriteter”, en stigning fra 29% i 2001. I 2020 var procentdelen vokset til 55% indvandrer-angribere. Hovedstaden i Storbritannien har ikke længere en britisk etnisk flertalsbefolkning.

En rapport fra migrationwatchuk.org rapporterer, at den udenlandsk fødte befolkning i Storbritannien blev fordoblet mellem 2001 og 2020. “Et flertal af indbyggerne i London (55%), Slough (69%), Leicester (58%) og Luton (57%) har etnisk minoritetsbaggrund (EM). EM-andelen i det indre London var 60% i 2016, 48% i Birmingham og 42% i Manchester.”

Mange andre tidligere britiske byer har oplevet store demografiske forandringer

Den demografiske udvikling i tidligere etnisk europæiske lande har haft en dramatisk effekt. Englænderne har nu Sadiq Aman Khan af pakistansk afstamning som borgmester i London.
Den britiske premierminister, Rishi Sunak, er af indisk afstamning. Begge mænd er måske mere britiske end de etniske briter selv, men ikke desto mindre ophører de højeste positioner med at blive besat af etniske briter.

De virkelige ændringer kommer på kvarter- og byniveau. For eksempel er Rotherham, befolkning 265.000, tidligere et velstående britisk industrielt kraftcenter, blevet overskredet af pakistanske indvandrer-angribere.

Theodore Dalrymple & Julian Assange

Theodore Dalrymple rapporterer i City Journal (vinter 2023), og BBC rapporterer,  at i løbet af det 21. århundrede blev mindst 1.400 unge hvide etniske britiske piger helt ned til 11 år lokket, bortført, holdt i fangenskab og gruppevoldtaget af bander af pakistanske mænd.

Børnene blev slået, overhældt med benzin og truet med at blive sat i brand og handlet til andre byer. Nogle blev myrdet, og andre døde af heroinoverdosis. En 16-årig pige, der var gravid efter sine mange voldtægter, blev stukket 40 gange og smidt i en kanal af to unge pakistanere. Den ene blev frifundet for drabet. Den anden fik en fængselsstraf på 17,5 år.

Julian Assange, dømt for ingen forbrydelser, har siddet fængslet i Storbritannien i et årti. Det britiske retsvæsen behandler sandhedsfortællere hårdere end mordere af børn.

Som årene gik, blev der ikke gjort noget af politiet eller myndighederne. Dalrymple siger, at “det virkelige problem for Rotherham Metropolitan Borough Council, viser det sig, var, hvordan man skulle dække over situationen.” Myndighederne var bange for, at hvis ordet kom ud, ville det miskreditere regeringens indvandringspolitik. Politiet var bange for at blive anklaget for racisme for at beskytte hvide piger mod farvede mennesker. Ligesom hvide kvinder i Sverige lever Rotherhams hvide britiske befolkning i rædsel i deres eget land. De helliges lejr forudsagde historien om Rotherham.

Det er det samme i mange europæiske og amerikanske byer

Det er det samme i mange europæiske og amerikanske byer. Der er områder, hvor ingen hvide mennesker vil gå.

Da frygt for racistiske anklager hæmmer retshåndhævelsen, er selv hvide kvarterer i overklassen, såsom Buckhead i Atlanta USA, plaget af indbrud i hjemmet. Rædslen og terroren omskrives af hvide liberale og kommercielle reklamer som glædelig mangfoldighed og multikulturalisme.

Regeringer i svindende hvide lande er ikke længere i stand til realisme. Hvide mennesker overalt tør ikke organisere og beskytte sig selv. De indser, at regeringerne i deres lande er imod dem, og at ethvert forsøg fra hvide mennesker på at organisere sig vil blive stemplet som en “hvid supremacistisk oprørsgruppe”, og dens ledere og medlemmer vil blive arresteret.

Hvide har bevist, at de ikke er de stærkeste til at overleve
I dag er dæmoniserede og ubeskyttede hvide mennesker i samme situation som jøder var i Nazityskland. Det faktum, at hvide stadig er et flertal af de samlede befolkninger i landene, betyder ikke noget, da de er forhindret i at organisere sig.

De kan ikke engang protestere mod deres situation uden at blive stemplet som “racistiske”. Faktisk er mange hvide mennesker ude af stand til at erkende deres knibe. Socialdarwinisme er trods alt virkelig, og hvide har bevist, at de ikke er de stærkeste til at overleve.

Kilde:

Den vestlige civilisation er i sin dødskamp | (paulcraigroberts.org)

Del artiklen her: