OMIKRON – EN JULEGAVE

Omicron
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.  

Omikron er en helt ufarlig corona-variant, som medfører symptomer, der ifølge dr. John Campbell ikke adskiller sig synderligt fra en almindelig forkølelse. Studier fra bl.a. universitetet i Hongkong samt beretninger fra Sydafrika og UK bekræfter dette.

Dr. Robert Malone, opfinderen af mRNA-vaccineteknologien, betegner omikron som intet mindre end en julegave fra Gud. Malone forklarer i et interview, at omikron-varianten er alt, hvad vi på nuværende tidspunkt kunne ønske os, da den kun angriber de øvre luftveje, og således gennem noget, der ligner en almindelig forkølelse – og derfor på helt ufarlig vis – inducerer dannelsen af de antistoffer, vi har brug for, for en gang for alle at afslutte pandemien.

Omikron ser nærmest designet ud, forklarer Malone, da den præcis har de egenskaber, man ville efterstræbe i en vaccine. Hvis det forholder sig sådan, at denne variant er designet, kan vi konkludere, at ”the good guys” må stå bag. 

De videnskabelige data peger i dag stærk på, at den oprindelige SARS-CoV-2 er fremkommet ved design – at den er et resultat af ”gain of function research”. Dele af gen-sekvensen, som koder for spikeproteinet, ser ud til ikke at kunne være opstået gennem naturlig evolution. Dette plus en række andre forhold peger på design.

Uanset om omikron er designet eller fremkommet gennem naturlig evolution, er det gode nyheder. Eksperter har i øvrigt længe forudset, at en mindre farlig og mere smitsom udgave af virusset på et tidspunkt ville komme til at dominere, simpelthen fordi det er den vej, det altid går.

Vaccinernes ineffektivitet

Dr. Malone beretter, at omikron-varianten drøner lige igennem alle vacciner og boostere og inficerer alle uanset vaccinestatus. Dette bekræfter for mig igen vaccinernes ineffektivitet, som dokumenteret i artiklen Increases in COVID19 are unrelated to levels of vaccination across 68 countries and 2947 counties in the United States, udgivet i European Journal of Epidemiology den 9. september 2021.

Den bedste nyhed, siden coronasituationen startede

Ifølge dr. Malone er omikron den bedste nyhed, siden coronasituationen startede, og jeg forventer derfor, at vi ser dette afspejle sig i vores regerings og embedsapparats handlinger snarest.
Malone påpeger, at færre end 10 på verdensplan er døde af omikron-varianten. Derfor må vi nu venligst frabede os, at medier, sundhedsbureaukrater og politikere fortsætter deres grundløse frygtpropaganda.

Menneskeheden befinder sig tilsyneladende stadig på et primitivt stammeniveau, hvor medicinmanden og høvdingen i fællesskab kan styre stammens adfærd ved at true med gudernes vrede, hvis ikke der ofres tilstrækkeligt.

Selv de mest begavede hoveder i min omgangskreds køber det officielle narrativ rub og stub. Det forekommer mig ubegribeligt, at dette corona- og vaccinevanvid kan fortsætte, uden at den danske befolkning fatter mistanke.
Er der ingen, der har internetforbindelse og tilstrækkelige engelsk-/tyskkundskaber til at indhente de informationer, som findes i rigelige mængder, og som viser, at vore politikere og embedsapparat handler i strid med videnskaben og internationale konventioner?

Vaccinerne virker ikke

Vaccinerne virker ikke, så der burde ikke være grund til at fortsætte og måske endda udvide den ondskabsfulde forfølgelse af de u-vaccinerede. Ligeledes burde fremkomsten af omikron-varianten medføre et øjeblikkeligt ophør af alle restriktioner, fordi virusset nu (kunstigt eller naturligt) har nået det ufarlige stadie, hvor, som dr. John Cambell formulerer det, de færreste vil kunne skelne sygdommen fra en almindelig harmløs snue.

Symptomerne på smitte med omikron-varianten er løbende næse, nysen og træthed – ikke ligefrem den sorte død eller ebola, vel? Hvorfor fortsætter de foruroligende autoritære tiltag så? Spørgsmålet er selvfølgelig retorisk, for vi ved jo, at dette er den globalistiske plan om et økonomisk og socialt reset udført under dække af at være bekæmpelsen af en pandemi. 

Det totale sammenbrud i verdensøkonomien 

Da Nixon i halvfjerdserne ophævede guldstandarden for dollaren, var det reelt en global ophævelse af guldstandarden for alle valutaer, som indtil da var bundet til dollaren. Et fiat-valutasystem har en begrænset levetid, og det, vi ser nu, er enden på det verdensomspændende keynesianske eksperiment, hvor det totale sammenbrud i verdensøkonomien er det nært forestående resultat af et system, hvor samtlige valutaer er skabt som gæld. 

Coronatiltagene ser for det rationelt tænkende menneske meningsløse ud, fordi de er i konflikt med de videnskabelige data og virkeligheden som sådan.
Kendte vi den overordnede plan for det store reset, ville vi måske forstå den dybere mening. Selv formoder jeg, at de verdensomspændende autoritære tiltag, som gennem samarbejdspolitikken også er adopteret af vores eget folketing, er den måde, hvorpå globalisterne, ejerne af verdens valutasystem, prøver at fastholde deres magt på den anden side af det kommende valuta-/finanskollaps. 

 

Del artiklen her: