SUNDHEDSSTYRELSENS USMAGELIGE VACCINEPROPAGANDA: NÅLEN SKAL MED VOLD OG MAGT I VORES BØRN

Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

Peter Krogsten har sendt mig nedenstående reklamer, der taler for sig selv. Ikke en lyd om bivirkninger af de nødgodkendte, eksperimentelle injektioner. Nürnberg-kodeksen er tilsyneladende ikke eksisterende. 

Peter Krogsten fandt plakaterne på internettet og troede ikke sine egne øjne. Det måtte være photo-shopping, fake news, der skulle få tænkende mennesker til at hoppe på limpinden, for derefter at afsløre dem som naive ignoranter, der kan bindes hvad som helst på ærmet. Med den sædvanlige, såre forudsigelige defamering af kritikerne af det officielle corona-narrativ.  

For en sikkerheds skyld kontaktede han Sundhedsstyrelsens presseafdeling, der til hans store forbløffelse bekræftede, at de ER skam ægte. Så langt ud er vi nu nået i hysteriet og propagandaen. 

Det har meget længe været svært at have tillid til Sundhedsstyrelsens udmeldinger. Efter dette seneste stunt er det tæt på at være umuligt. 

***

Her kommer først svaret til Peter Krogsten fra Sundhedsstyrelsen, siden de famøse plakater:  

Kære Peter Krogsten

Tak for din mail.
De tre grønne plakater, der handler om jul, er fra Sundhedsstyrelsens informationsindsats om smitteforebyggende råd i forbindelse med julen.
Med venlig hilsen
Lotte Bælum

Lotte Bælum
Presserådgiver
T (dir.) +45 7222 7766
lb@sst.dk

Sundhedsstyrelsen
Kommunikation
T +45 7222 7400
sst@sst.dk

***
Nisse

   

***

Sikken 

*** 

Kimer

  

*** 

Skuldret

Måtte disse skruppelløse magthavere, der står bag det største medicinske eksperiment i verdenshistorien, blive straffet for deres forbrydelser mod menneskeheden.  

Og så lige en repetition af lovgivningen om Grundlæggende krav til reklamer: 

Krav

Del artiklen her: