NASA’S KRIGSPLAN MOD VERDENS BEFOLKNING

DeborahTavares
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.  

[Efter 2 år og 8 måneder i kaninhullet er jeg skeptisk over for alt og alle. Mit håb og min ambition er aldrig at bringe fake news eller ’plantede historier’, men skulle jeg lave fejl – og det gør jeg selvfølgelig – håber jeg, at personer, der vil frihedskampen og NewSpeek det godt, vil kontakte os. 

Er Deborah Tavares, som er et nyt navn for mig, til at stole på? Jeg håber det, men man kan aldrig være sikker, så læs, lyt og døm selv]  

***

Så lykkedes det alligevel at ryste mig
Så lykkedes det alligevel at ryste mig – med dette interview:  Deborah Tavares: NASA Depopulation Document. Fordi det stammer helt tilbage fra 2013 og først nu kommer til mit kendskab. 

Med introen:  

This document was retrieved from NASA’s website created in July 2001 that outlines how WAR HAS BEEN DECLARED AGAINST HUMANITY.

Samtalen har jeg fundet frem til på dette link StopTheCrime – StopTheCrime.net, og illustrationen nedenfor er hentet i det dokument, som altså har ligget åbent på NASA’s hjemmeside: NASA WAR PLAN. 

Jeg har været på NASA’s hjemmeside og ikke kunnet finde dokumentet. 

NasaWarPlan

Teksten kan ses forstørret her.  

Hvorfor skjuler ’the cabal’ ikke de onde planer?
Hvis nogen skulle undre sig over, hvorfor Mr. Global/ the global banksters /’the cabal’/ kulten/ den globalistiske ’elite’ melder åbent ud om deres planer – hvorfor skjuler de dem ikke? – så har en følger (vist nok!) givet mig nøglen: 

Disse psykopater lægger deres ondskab ud, sådan at vi – the useless lotus eaters – har en mulighed for at orientere os om, hvad der foregår, og efterfølgende tage vores forholdsregler. Hvis vi er så snotdumme og uvidende, at vi ikke opsnapper sporene, så har vi fortjent vores skæbne (slaveri, tyranni, død), og psykopaterne / satanisterne i Mr. Global kan vaske deres hænder. 

Andrew Tate har været inde på det samme i et par videoer.  

Giver det mening? 

Jeg har svært ved at indoptage forklaringen, men den får en gådefuld brik til at falde på plads i puslespillet: At en Klaus Schwab, en Bill Gates, en Soros og andre af ’the usual suspects’ – i kulissen altid Rotschild-familien – ikke lægger skjul på deres våde drømme om verdenskontrol. Og om depopulation.    

***

GeorgeSoros 

***

  Soros

*** 

Hvad skal man tro? Jeg vil sige om Deborah Taveres det samme som om David Icke: Hvis bare 50 procent er korrekt analyse, så er det om at komme op på lakridserne! 

HUSK AT BRUGE KONTANTER

***

Invaders

***

ALREADY HERE Drones With ‘Most Advanced AI Ever’ Coming Soon To Your Local Police Department  

Del artiklen her: