MUSLIMSK TERRORISME

syrisk
Del artiklen her:

Af Michael Bischoff.

Hvor er det godt, at Mette Frederiksen nu har åbnet for endnu flere ‘børn fra de syriske lejre’.

På billedet ser du den 16-årige syriske muslim og terrorist anholdt for forsøg på bombeangreb mod en synagoge i Hagen i Tyskland.
Som det fremgår af billedet er den unge salafist klædt i muhamedansk klædedragt, lang hvid kjole. Han er formentlig pavestolt, uanset det mislykkede forsøg, over sin ugerning. 
Hvis alt går som det plejer, så er han snart løsladt og ude blandt de mange millioner tyske vælgere, som har stemt for de ‘åbne grænsers politik’.

Mindst 2000 terrorister går frit rundt i Tyskland
Den tyske efterretningstjeneste har tidligere i år været ude med en rapport, hvori det anslås, at mindst 2000 terrorister går frit rundt i Tyskland.

Tysklands kanslers, EU’s asylpolitik, åbne grænser og den globalistiske ideologi – alle mennesker er lige og de samme og med samme rettigheder til at bosætte sig, hvor de lyster – vil udradere Europa.

Tysklands familiesammenføringer: Fra januar 2015 til slutningen af juni 2017 blev omkring 230.000 ansøgninger om familiesammenføringer godkendt. I første halvår, 2018, kom der 390.000 familiesammenføringer. Dertil skal lægges de flere millioner migranter, der ankom som asylanter i 2015-2018 til Tyskland.

De hundredtusindvis familiesammenførte, samt asylansøgere, kan ifølge EU regler om fri bevægelighed, efter 2 år, frit bosætte sig i andre EU-lande.

Af de registrerede migranter og asylanter i 2015 er der opstået et problem – 600.000 af dem er forsvundet.

EU er problemet
EU er problemet – ikke en del af løsningen – på de millioner af nye velfærdsmigranter fra Mellemøsten og Maghreb-Regionen. Stormløbet mod Europas ydre grænser ser ingen ende med den førte politik.   

***


Links:

https://www.noz.de/deutschland-welt/vermischtes/artikel/2422780/synagoge-in-hagen-mutmasslich-islamistischer-anschlag-vereitelt

https://www.welt.de/politik/deutschland/article233732426/Verfassungsschutz-traut-2-000-Islamisten-in-Deutschland-Terror-zu.html

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/visa-zur-familienzusammenfuehrung-im-fruehjahr-2018-duerfen-allein-390-000-syrer-ihre-familien-nach-deutschland-holen-a2202028.html

Del artiklen her: