GEERT VANDEN BOSSCHE: COVID-INDSPRØJTNINGERNE ER DRÆBER-SKUD

GeneJabs
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Jeg bliver dagligt forvirret – forhåbentligt på et højere niveau! – fordi der hele tiden kommer modstridende oplysninger frem om de faktiske forhold i corona-industrien. Fx om Ivermectin, der sættes store, fede spørgsmålstegn ved i videoen. 

Og så bliver jeg mistænksom? Hvem er denne mand, der skyder Ivermectin ned? Er han i lommen på nogen? Har han specifikke interesser at varetage? Jf. denne artikel af Karsten Pultz. 

 Jeg ved det ikke!!!!! 

Geert Vanden Bossche er derimod overbevist om, at the Covid Jabs Are Killer Shots. I denne video får vi hans forklaring – og præsenteret af Del Bigtree med ordene: Best Explanation I’ve Seen About Why the Covid Jabs Are Killer Shots. 

Holder forklaringen, kan jeg kun erklære mig enig i karakteristikken. Jeg vil for en enkelt gangs skyld kunne stille mig op på en ølkasse og gengive forklaringen, fordi jeg forstår den. Den giver fuldstændig mening. 

Del artiklen her: