MILLIARDERNE RULLER

stegt flæsk
Del artiklen her:

Af Ruth Bering

Gratis uddannelse til alle flygtninge, lige adgang til videregående uddannelser i Danmark (eb.dk 20.7.), mens ældre på plejehjem får Stryhns leverpostej nytårsaften.

Det mener vore undergravende politikere, at vi skylder alverdens mennesker, som ofte kun har foragt for vor kultur og måde at leve på. Er der i det hele taget noget, der er gratis?

Og hvor mange milliarder vil det så koste? spørger denne skribent, der engang stod op klokken fire om morgenen for at bringe mælk ud for et mejeri, inden hun gik i skole, og har respekt for penge … andres penge.

Men hvad har den nye regering ellers tænkt sig af lempelser, der kan underminere den danske økonomi? (B.T. 18.7.)

Højere sociale ydelser til de udlændinge, der ikke arbejder. Bedre muligheder for at blive i Danmark, selv om der er fred i hjemlandet. Bedre forhold på udrejsecentre for dem, der nægter at rejse hjem, selv om de ikke har ret til at være her. Og uha, vi må ikke bruge ordet “ghetto”, så forsvinder de nok ghettoerne… eller gør de? Det kunne jo virke stødende på sarte sjæle, som her er en del af… Alene de københavnske ghettoer kostede i løbet af 14 år otte mia. kr. (Ekstra Bladet 13.2.).

Alt i alt tiltag, der gør Danmark mere attraktivt at rejse til og slå sig ned i uden at bestille noget, siger en chokeret Inger Støjberg efter besøg i diverse ghettoområder, som ikke var Danmark, men et lille stykke arabisk og afrikansk land. (B.T. 18.7.)

Hvem andre end Støjberg kan efterhånden blive chokeret? Vi husker også, at Lars Løkke, kort efter at han blev statsminister, på et møde med Merkel lovede denne at straffe de lande, der ikke ville modtage migranter. (NewSpeek 13.3.2018)

Nå, ja, og så skal det tilføjes, at Erdogan nu kan sende sin overskudsbefolkning til evig forsørgelse i Danmark, hvor migrantlønnen af støttepartierne foreslås hævet med 2000 kr. Læs: De Radikale, SF og Enhedslistens betaling til moskeerne for de muslimske stemmer ved valget. (De husker nok Morten Østergaards flittige rundrejse inden valget, der gav pote. Det koster jo skatteyderkroner at gøre gengæld til kulturberigerne, der vel griner hele vejen hen til moskeen).

Så det foreløbige krav fra venstrefløjen: 14.000 os uvedkommende menneskers afslag på familiesammenføring konverteres til indvandring. 5000 kvoteflygtninge hvert år, forlanger Enhedslisten. Altså 19.000 u-uddannede fra arabiske og afrikanske lande skal have lejlighed og forsørgelse i Danmark om et øjeblik. (Tabita Wulff, NewSpeek 14.7.) Hvad var det, tyskerne kaldte os?….

Og så lige denne her, om nuværende fødevareminister Mogens Jensen (S) der i Jyllands-Posten (23.6.2010) mente, at ”vi skal gøre plads for islams rolle i Europa, for… “vi har alle samme historiske og kulturelle rødder.. og anerkender de samme grundlæggende værdier, som værdien af menneskers liv og værdighed, muligheden for friheden til at udtrykke tanker, respekt for andre og andres ejendom, betydningen af social velfærd samt respekten for lov og ret.”

Lad latteren runge… Hr. Mogens Jensen aner åbenbart intet om, hvad islam er.

Ej heller præster forstår teksten, hvad angår den muslimske indvandring. Således sognepræst Lisbet Jacobsen fra Herning. Hun savner forklaring på, hvorfor Sørine Gotfredsens artikel om Roskilde Festival i Kristeligt Dagblad er klinisk tom for muslimer. ”Er det måske et spark til muslimer? (Kristeligt Dagblad 10.7.).

Lisbet Jacobsen ved nok ikke, at ”Det er forbudt for muslimer at drikke alkohol og at sidde sammen med andre, der drikker” (imam Kassem Rachid, tolk, Kristeligt Dagblad 10.12. 2012.)

Surt show. Her kommer hverken Helan eller Halvan til at gå, og ingen køber tyrolerhatte eller danser.

Så glem alt om ligestilling, demokrati og lighed for loven, hr. Mogens Jensen. Profeten Muhammed prædikede, at Jorden og alt på den tilhører Allah, som har givet det hele til muslimer… og alt, hvad der tilhører de vantro, er lovligt bytte for muslimer (sura 33.27). (Aamund, b.dk 4.7. ”Demokrati og islam er som ild og vand”).

Jo, vi har da en del at takke vore naive og gavmilde politikere for… eller har vi? Som en kommentator skriver (24NYT, 24.7.): “Da vi ikke kan forvente en reformation af islam, er Europa på langt sigt dødsdømt til at blive overtaget af islam med sharia som “Grundlov”. Dette burde de danske politikere sande nu, for om få år er det for sent.”

Teksten har været trykt i Nordjyske d. 29. juli 2019.

Del artiklen her: