DEN HVIDE VENSTREFLØJ HADER SIG SELV

handshake
Del artiklen her:

Af Helle Andersen

En professor har undersøgt den hvide venstrefløjs selv-opfattelse. Undersøgelsen viser, at den hvide venstrefløj har en negativ opfattelse af deres egen gruppe (dvs andre hvide).

Den amerikanske venstrefløjs vurdering af deres egen hvide gruppe er mere negativ end højrefløjens vurdering af deres egen befolkningsgruppe.

Andre etniske grupper har derimod en stærkere følelse for deres etniske befolkningsgruppe. Dermed er venstrefløjens negative vurdering alene rettet mod de hvide (kaukasere).

En universitetsprofessor, Kaufmann, har undersøgt venstrefløjens meget negative selv-vurdering af deres egen etniske gruppe.

Den hvide venstrefløjs negative selvvurdering betyder, at det kun er de hvide, der skal opgive deres egen etniske identitet og blive universielle og altfavnende.

De andre etniske grupper har ret at fastholde deres identitet og etnicitet. Faktisk opfordrer den hvide venstrefløj andre etniske grupper til at dyrke deres egen etnicitet (bare den ikke er hvid).

Link til professor Erik Kaufmanns undersøgelse:

https://www.nationalreview.com/2019/02/populism-identity-politics-why-they-rise-in-tandem/

Eric Kaufmann er Professor of Politics at Birkbeck, University of London, og forfatter til  Whiteshift: Immigration, Populism and the Future of White Majorities.

Dette trods de etniske hvide er ved at blive en minoritet – fx udgør europæere kun 11 % af verdens befolkning. Når etniske europæere bliver en minoritet i Europa, vil vi have reservater som i Nordamerika, hvor den oprindelige befolkning har skattefrie reservater, så kan vi her synge fra Højskolesangbogen, læse dansk og holde jul. Vi venter på, venstrefløjen begynder at beskytte vores etnicitet.

Del artiklen her: