MIKE YEADON: VI NÆRMER OS FASE 5 – SKAB KAOS OG UNDTAGELSESTILSTAND

YeadonStage5
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Lad mig lægge ud med et af mine yndlingscitater fra den skotske filosof Alasdair MacIntyre: 

 ”Hvis vi er i så slem en situation, som jeg forestiller mig, forekommer pessimisme mig at være endnu en kulturel luksus, som vi må undvære, hvis vi ønsker at overleve.”  

Det citat var nødvendigt for mig at trække frem her til morgen efter at have læst Michael Yeadons grusomme analyse i følgende link:  

Mike Yeadon, Ex-Pfizer Scientist Sent This Out on Thursday. We Are Approaching Stage 5

Michael Yeadon har været en af frontfigurerne i kampen mod ’vaccine’-propagandaen og dens funktion af spydspids i The Great Reset og New World Order. Og en af de eksperter, vi på NewSpeek har sat vores lid til.
Af den enkle grund at hans faglige forudsætninger og CV giver de fleste forskere inden for samme område baghjul. Og det vigtigste: Han sætter sin karriere, sit renommé, ja sit liv på spil – for at få sandhederne ud.  

Hver eneste af de ledende kritiske eksperter har fået ørerne i maskine. Og det oplagte spørgsmål at stille i den sammenhæng må være: Hvorfor gør de det? Hvorfor stikker de hovedet i løkken? Hvad er deres interesse i at blive defameret, udskældt, forfulgt, stigmatiseret, udelukket-af-det-gode-selskab, afskediget? 

Gør de det for at få opmærksomhed? Nej vel. Den er bare for langt ude. 

 

At flere endnu ikke har fået øjnene op for, hvad der foregår lige for næsen af dem, kan forekomme ubegribeligt. Og så alligevel ikke. Den statsbetalte propaganda over hele verden har haft fabelagtig succes med at lukke hermetisk ned for de kritiske røster.
Og det er pinefuldt at kravle ned i kaninhullet, mens hele ens verdensbillede krakelerer skulle jeg hilse at sige. 

Det, vi skal forstå, er, at den globalistiske magtelite ikke viger tilbage for noget som helst. Målet – verdenskontrol – helliger midlet. Ifølge disse psykopater med en Klaus Schwab som særlig grumt eksemplar. 

Del artiklen her: