MICHAEL YEADON: DEN SIDSTE ADVARSEL FØR ’POINT OF NO RETURN’

GotVax
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Michael Yeadon, tidligere Pfizer-topchef, vil være velkendt for NewSpeeks faste følgere. I video efter video har han advaret mod de eksperimentelle, nødgodkendte injektioner ( lyt fx her og her). 

Michael Yeadon er en særlig autoritet på grund af hans videnskabelige baggrund og forskning, og derfor er der grund til at lytte ekstra omhyggeligt til hans analyser og vurderinger. 

Nu er han tilbage med ’A Final Warning’ – en sidste advarsel. 

Videoen rummer mange gentagelser, men som bekendt fremmer gentagelser forståelsen. Videoen er et af de stærkeste indslag, vi har hørt, for følgende igangværende proces: 

Skab en pandemi – introducer vacciner – introducer vaccinepas som verifikation – boosterstik 2 gange om året – introducer digitale ID-pas – introducer digital valuta (med kontanternes afskaffelse) – kombiner helbredsstatus med økonomisk status og livsstil på det digitale ID-pas – algoritmerne holder styr på ID’erne i skyen. 

Voila, man har et socialt kreditpoint-system a la Kina overalt i den vestlige verden.

***

Vi har (haft) at gøre med en pandemi baseret på en løgn, der har fået lov til at gro i en jordbund gødet med skræk og dødsangst fremkaldt af massiv statspropaganda. 

Hvad der gør denne video særlig ‘powerful’, er hans opfattelse af, at vi måske kun er uger væk fra et ‘point of no return’. Hvis først et DIGITALT vaccinepas bliver introduceret, er løbet kørt, hvilket han forklarer med stor overbevisning.

NewSpeek håber at kunne vende tilbage med en delvis oversættelse af videoen, men budskabet er så vigtigt, at den engelske udgave skal ud nu. 

Fat det: Vores regeringer er fulde af løgn. Og de ’lægelige autoriteter’, som politikere og magthavere bygger på, er også fulde af løgn. Bestukket? Skræmte? Forførte af propaganda? Fanget på video under et besøg hos prostituerede? 

Vågn op! Sig fra! Det er NU. Ifølge Michael Yeadon – en mand med integritet, der fortæller sandheden – og som har betalt en høj pris for sin oplysning af os andre. 

Del artiklen her: