ER DET ALLEREDE FOR SENT – HAR VI FOR ALTID MISTET MULIGHEDEN FOR AT FÅ VORES SAMFUND FØR 2020 TILBAGE?

Yeadon
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Skal vi tro den på gråt papir fyrede, tidligere vice-præsident for Pfizer, Michael Yeadon, så balancerer vi i dag på en knivsæg. Med størst sandsynlighed for, at vores land og den vestlige verden for al fremtid forandres til ukendelighed. 

Psykopaterne får deres våde drøm opfyldt og reducerer verdens befolkning med 90-95%. Vaccine-dødsfaldene nu og senere er kun deres appetitvækker.

For mere end en måned siden kom dr. Michael Yeadon med en indtrængende bøn til os alle: Tro IKKE jeres løgnagtige regeringer, forstå at denne ”corona-pandemi” er rent bluf og indse, at corona-virussen ikke udgør nogen risiko for andre end mennesker, der af andre grunde allerede står foran livets afslutning.

Ingen andre end du og jeg har muligheden for at gøre en ende på tåbelighederne. Men hvordan? 

Helt enkelt som dr. Yeadon siger: Nægt at følge idiotiske regerings-påhit om ansigtsmasker, nedlukninger, ”social” afstand og så videre. 

Opfør dig som om disse tumpe-dekreter aldrig var udstedt og lev dit liv som du gjorde før 2020. 

Og fyr så idioterne, så snart muligheden giver sig og vær for fremtiden opmærksom på, at psyk-tilfældene vil forsøge sige igen og igen.

*** 

[Erik Refner har lavet en dansk oversættelse af Dr. Michael Yeadons indtrængende bøn, der kan rekvireres ved henvendelse til NewSpeek]. 

Del artiklen her: