CORONAMENAGERIET ER SKABT FOR AT AFLEDE OPMÆRKSOMHEDEN FRA DET KOMMENDE FINANSIELLE KOLLAPS

coins
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz, musiker, forfatter og videnskabsjournalist.  

Det er værd for en stund at minde os selv om, hvilken situation verdens valuta- og finanssystem i øjeblikket befinder sig i. De horrible ting, der udspiller sig omkring pandemi- og vaccine-hurlumhejet, stjæler opmærksomheden fra, at vi lige nu er i den største valuta-finanskrise/valuta-finanstransformation nogensinde set i historisk tid.

Alle valutaer, der har eksisteret, er endt som værdiløst papir, men hvor det igennem historien kun er sket lokalt for enkelte lande ad gangen, er det i dag en anden situation, hvor hele verden står med snart værdiløse valutaer. Aldrig før har samtlige valutaer simultant bevæget sig mod nul, og netop derfor er den nuværende situation enestående.

Siden Nixon i 1971 ophævede guldstandarden, har dollaren plus alle andre valutaer ikke været bundet til guld, og der har således været mulighed for til stadighed at ekspandere pengeforsyningen med værditab som resultat – det, vi kalder inflation (oppustning af pengemængden). Fiat-valutaer har en begrænset levetid på typisk en 40-50 år, og da vi i år har 50 års jubilæum for starten på hele verdens gåen over til penge løsrevet fra guld, er det historisk set tid for en valutatransformation. 

Valuta- og finanskollapset er meget nært forestående

I chok over regeringers autoritære tiltag i forbindelse med den såkaldte pandemi, glemmer vi at tænke på, at den egentlige årsag til disse begivenheder hænger sammen med det verdensomspændende og nært forestående valuta- og finanskollaps. 

Det er i virkeligheden nærliggende at formode, at hele corona-menageriet alene er skabt som afsæt for at lede verden ind i en ny verdensfinansiel virkelighed. Denne virkelighed (mareridt) består af 1) en verdensregering formentlig under FN, 2) en digital verdensvaluta, som fravrister menneskeheden den sidste rest af personlig frihed, 3) UBI, universal basic income (borgerløn) og 4) total overvågning gennem elektroniske chips implanteret i alle mennesker på kloden (vaccinepasset er forløber for dette). Og pyt, lad os da også lige nævne punkt 5) en reduktion af verdens befolkning til et håndterbart niveau – se det korte klip med Bill Gates, som ikke kan vises ofte nok, hvor han forklarer, at man kan mindske verdens befolkning ved hjælp af bl.a. nye vacciner: https://odysee.com/@Ron.Hagberg:2/Bill-Gates-TED-talk:5

Lyder det som konspirations-nonsens? Hvis man mener, at dette er en latterlig konspirationsteori, har man ikke hørt efter, hvad den globale elite, Gates, Schwab og deres psykopatvenner har signaleret i efterhånden mange årtier. Ideerne om et sådant globalt kommunistisk diktatur har været ude i det åbne helt siden oprettelsen af FN.

Valuta- og finanskollapset er meget nært forstående. Tyske banker har fx bragt enorme summer i sikkerhed hos centralbankerne som forberedelse på, at helvede bryder løs. https://odysee.com/@TeleSantana:1/PANIK!-Banken-sichern-sich-heimlich-gegen-den-Crash-ab:b

Et ‘run on the banks’ (bank-stormløb) vil føre til en kædereaktion, som i løbet af få timer destruerer det system af kredit, som muliggør transaktioner, når fx butikker køber ind. I 2008 var verden få timer fra et sådant kollaps, men blev reddet gennem en stor pengeindsprøjtning til de kriminelle banker – en pengeindsprøjtning, som faktisk har stået på permanent lige siden for til stadighed at undgå kollaps.

Ingen kredit, ingen handel, og dermed ingen varer i butikkerne. Det er derfor en god ide at have lidt mad og andre fornødenheder i huset, så man kan klare nogle dage, muligvis uger, inden et nyt system er oppe at køre. Ingen ved reelt, hvad der vil ske, men en ting er sikkert: Når kreditsystemet står af, vil butikker blive tømt på nul komma fem, og der vil gå nogen tid, før der igen er varer på hylderne.    

Del artiklen her: