MERE VARM LUFT FRA EU

EUflag
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard.

Det måtte jo komme: Coronaen skal nu udnyttes til at bekæmpe “klimaforandringer”. Det er faktisk hovedtanken med at forære Sydeuropa 500 milliarder euro, siger konkurrencekommissær Margrethe Vestager til Deadline. Det skal forstås sådan, siger hun, at de trængende lande kun får pengene på betingelse af en “grøn” plan.

CO2-propagandaen har nu så godt fat, at man må anse det for umuligt at få politikere og meningsdannere til at forholde sig til de videnskabsmænd, der har påvist, at CO2 ikke er årsag til opvarmning, men at opvarmning er årsag til mere CO2 i atmosfæren. Det bliver end ikke diskuteret som en mulighed.

Herefter er det svært at forestille sig nogen begivenhed, der ikke vil blive udnyttet til at fremme “den grønne omstilling”. F.eks. et meteornedslag, en krig i Afrika eller et oprør i Mongoliet.

Situationen er ideel for EU’s herskere: Medlemslandene er ved at gå op i sømmene som følge af den massive mellemøstlige og afrikanske indvandring af integrations-resistente. Derfor er det dejligt for magthaverne at kunne aflede befolkningernes opmærksomhed fra den visse undergang ved at kyse dem med klimavrøvl.

Når noget gik galt i fortiden, forklarede man det med hekse og trolde, der drev deres spil. Nu er vi blevet mere civiliserede og henviser til varm luft.

Del artiklen her: