EN HISTORIE OM HVILKEN KOLOSSAL LØGN TRANSGENDERISMEN ER

Sage
Del artiklen her:

Af Jette Anne-Marie Hansen, mag.art, forfatter.

Værsågod. Jeg linker til en video med et vidneudsagn, der vil kunne knuse enhvers

hjerte.

For at sige det lige med det samme handler det om, hvordan transgenderideologien i USA (men også andre lande i Vesten) har gennemtrængt myndighederne og alle samfundets institutioner, herunder skolerne, i en sådan grad, at børns forældre afholdes fra at blive gjort bekendt med det, hvis barnet har valgt at skifte køn og navn. Og hvad deraf følger.

Her får I historien, og bagefter får I min mening om det hele, og hvorfor det også angår os, her i Danmark.

På videoen vidner Sages (bedste)mor:

Hun og hendes mand adopterede Sage, efter at hendes far døde, da Sage stadig var en baby, og efter at hun havde været på flere børnehjem, hvor hun vantrivedes.

Pigen blomstrede op og udviklede sig normalt – indtil hun kom i puberteten, samtidig med at Covid ramte. Her udviklede hun depression og angst, som hun blev behandlet for. (Bedste)forældrene var i en åben kommunikation med skolen om Sages problemer.

Værsågod at gå i drengetøj

Denne åbenhed kom til en afslutning i 2021, da Sage begyndte på highschool og fortalte, at alle pigerne dér var enten bi, trans, lesbiske eller emo. Selv ville hun gerne begynde at gå i drengetøj og være emo. (Bedste)moderen så alt dette som en fase i hendes udvikling og sagde okay. Værsågod at gå i drengetøj.

Imidlertid gik det langt videre. For Sage sagde til lærerne på sin highschool, at hun “i virkeligheden” var en dreng, der hed Draco, og ville kaldes for han og ham.

Hvilket skolen efterkom UDEN at oplyse (bedste)forældrene herom.

Da Sage nu var anerkendt som en dreng, der hed Draco, brugte hun drengenes omklædningsrum. Hun blev flere gange udsat for uønsket seksualisering og alvorlige overgreb. Og en dag kom hun hjem og var i en elendig forfatning. Først her blev (beste)moderen gjort bekendt med, hvad skolen havde bemyndiget og hvad dette havde betydet for Sage i form af systematiske seksuelle overgreb.

Alt det er en åbenlys forbrydelse

(Bedste)moderen sagde til Sage, at hun bare skulle blive hjemme de næste dage. MEN Sage blev skræmt og frygtede at (bedste)forældrene muligvis ville forhindre hendes transition til mand.

(Dette er min fortolkning, for årsagen til Sages reaktion fremgår ikke klart, I må selv se videoen og gør op, hvad I mener).

I hvert fald flygtede hun hen til en transideologisk ven, hun havde fået på nettet.

Sage blev efterlyst. Efter ni dage blev hun fundet i Baltimore. Hun var blevet sex-trafficked, holdt fanget, bedøvet med stoffer og massevoldtaget.

Alt det er en åbenlys forbrydelse. Og man skulle jo have troet, at den del af det var relativt ukompliceret mht. at (bedste)forældrene kunne få hende hjem og drage omsorg for hende. Det var det imidlertid ikke – PÅ GRUND AF det forhold at pigen definerede sig selv som transkønnet.

Da (bedste)forældrene kom for at hente Sage, blev de fortalt, at de ikke kunne få hende udleveret. Og Sage blev ikke engang fortalt, at de var kommet for at hente hende. I stedet blev de indkaldt til at møde i retten, hvor Sage over en zoom-screen vidnede fra en fængselscelle og så fuldstændigt ødelagt ud.

I fortvivlelse råbte (bedste)moderen, “Jeg elsker dig, Sage!”. Og hun svarede tilbage, “Jeg elsker også dig”. For dette blev (bedste)moderen omgåede kraftigt irettesat, fordi Sage ikke var Sage og “hun”, men Draco og “han”.

Beskyldt for at fejlkønne Sage

Sages (bedste)far var så oprevet og ulykkelig, at han flere gange glemte at kalde hende ved rette køn og stedord og blev udvist fra retslokalet. Begge blev beskyldt for overgreb imod Sage for at fejlkønne hende.

Da (bedste)moderen bad om at få Sage hjem igen, for at hun kunne blive hjulpet med sit traume, sagde dommeren, at hvis hun atter brugte ordet “traume”, ville også hun blive bortvist fra retten.

Herefter blev Sage i over to måneder holdt varetægtsfængslet i en institution for mænd, hvor hun gentagne gange blev udsat for seksuelle overgreb.

Advokaten forsøgte at få (bedste)forældrene dømt for overgreb. Han havde instrueret Sage i at sige, at (bedste)forældrene slog hende, han fik skolen til at vidne imod dem. Og værst af alt efter min mening fortalte han Sage, at hendes (bedste)forældre ikke ville vide af hende mere og tilbageholdt også alle de breve, de sendte til hende.

(Bedste)forældrene blev til sidst frikendt.

Men Sage flygtede fra institutionen og blev først fundet flere måneder senere i Texas, hvor hun var blevet tævet, bedøvet med stoffer og tvangsprostitueret.

Denne gang fik (bedste)forældrene lov til at tage hende med hjem – men med retspålæg om at hun skulle gå i behandling på en bestemt psykiatrisk institution, hvor man som udgangspunkt ville bekræfte hende i, at hun var en mand.

Terapeuten lagde pres på Sage

Terapeuten lagde pres på Sage for, at hun skulle få sine bryster bortopereret, og hun var for skræmt til at protestere. Men hun bad på dette tidspunkt sin (bedste)mor om at købe kvindetøj og skjule det i bilen, fordi hun ønskede at være en kvinde.

Imidlertid lykkedes det (bedste)forældrene at finde en sympatisk indstillet advokat, der fik Sage frigivet. Og omsider havde (bedste)forældrene hende tilbage uden retslige pålæg.

Hun modtager nu professionel hjælp til at bearbejde sit traume. Den første trafficker er blevet dømt. Men Sage lider stadig af panikanfald og mareridt og døjer med fysiske ødelæggelser efter massevoldtægterne.

Sage siger selv, at hun dengang det hele begyndte, endnu ikke “vidste hvem hun selv var”. Hun var ikke en dreng. Hun ville bare gerne høre til og have venner. Men skolen, advokaten, dommeren og terapeuten var alle besatte af ideologien om transkønnethed. Og det fik enorme konsekvenser for Sage. Og også hendes (bedste)forældre, som blev aktivt forhindret i at hjælpe hende.

***

TheyDo

***

Det er også ved at ske i Danmark

Nuvel. Det er ikke for at sige, at ethvert ungt menneske, der definerer sig som transkønnet, nødvendigvis vil blive kidnappet og tvangsprostitueret. Men det ER for at sige noget om, hvad der er sket i Vesten og også ved at ske i Danmark – når selveste regeringen og samfundets institutioner begynder at udsætte børn for den propaganda, som ideologien om transkønnethed reelt er.
Og når forældre på den konto fratages retten til at have en autoritet i forhold til deres umyndige børns skæbne.

Forfærdeligt var det, at denne kvinde, som elskede pigen, blev tvunget til ikke at hjælpe hende! Den rolle, myndighederne kom til at spille i transgenderismens navn, er ufatteligt overgribende og pervers. Og dé repræsenterer “normaliteten” og de normer, som ved lov skal opretholdes. … Bemærk det!

Transgenderisme er en ideologi

Realiteten er som sagt, at transgenderisme er en ideologi og en indbildning, der påføres børn fra autoritativt hold og støttes og promoveres af verdens mest magtfulde mennesker (George Soros ’funder’ de NGO’er, der promoverer transideologien).

Det har INTET med en organisk græsrodsbevægelse at gøre og ligger milevidt fra den kamp, som lesbiske og bøsser i sin tid kæmpede for retten til deres seksualitet uden at skulle udsættes for diskrimination.

I stedet er der tale om propaganda, udtænkt og markedsført for at svække og ødelægge de opvoksende generationer. Og dét er sandheden om det!

Transideologi er et regulært angreb på menneskeheden

Transideologi er intet andet end et regulært angreb på menneskeheden og på, hvad det vil sige at være et menneske.

Dér er vi (så vidt jeg ved) ikke i Danmark endnu, hvor børn bliver fjernet fra deres forældre under påberåbelse af omsorgssvigt, hvis de nægter at medvirke aktivt til at børnene bliver løjet for af terapeuter, bliver udsat for ødelæggende hormonbehandlinger og operative irreversible mutileringer af deres kroppe.

Men vi er dér, hvor børnene i skolerne bliver udsat for denne propaganda.

Og også dér, hvor regeringen har udarbejdet en LGBT+-handlingsplan ifølge hvilken det er ambitionen helt at fjerne aldersgrænsen for, hvornår man kan skifte juridisk køn. (Aldersgrænsen er pt. 18 år).

Skam over Enhedslisten og Pelle Dragsted

Jeg har endda forsøgt at debattere med Pelle Dragsted fra Enhedslisten, som støtter alt dette her. Og forklaret ham, at det jo er en LØGN, som bliver fortalt til børn…. dette at det ikke behøver at betyde, man er en dreng, fordi man har en penis eller at man er en pige, fordi man har en vagina. Og at man kan skifte sit køn. … En lodret løgn er det!

FORDI køn og biologi IKKE er adskilte størrelser.

FORDI der kun findes to køn, mand og kvinde.

Og FORDI mennesket ikke kan skifte køn. PUKTUM. Det er umuligt.

Det skrev jeg til ham i en debat og fik INTET svar.

SKAM OVER ENHEDSLISTEN!

Fortsættelse følger …

***

[NewSpeek har fået tilladelse til at bringe ovenstående tekst tidligere bragt på Facebook. NewSpeek har indsat mellemrubrikker og afsnit for at lette læsningen på skærmen.

Endvidere henviser NewSpeek til dette link på Jerm Warfares hjemmeside: Walt Heyer on transgenderism being a mental illness]

***

Del artiklen her: