MAX SCHMELING LAVER DEN ’VACCINE’-STATISTIK, SOM SUNDHEDSMYNDIGHEDERNE OG EN KRITISK PRESSE BURDE HAVE UDFØRT

Schmellingft
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Overskriften stammer tilbage fra et indlæg lagt op d. 22. februar 2022.  Nu har Max Schmeling slået til igen i form af yderligere analyser, der leverer den endelige dokumentation for forskelle i indberettet antal bivirkninger for Covid-19 vaccinebatches i Danmark. 

Hans konklusioner er blevet omsat i følgende brev til en række redaktører på de alternative platforme* med denne ordlyd:

Kære Nyhedsredaktør

Se venligst vedhæftede åbne brev [NewSpeek bringer ikke det vedhæftede åbne brev, fordi brevet kan findes ved at benytte linket her] samt bilag til Epidemiudvalget.

Det her er mit brev nr. 4 til og i modsætning til mine tidligere breve, som var advarsler, der bygger på data fra VAERS, så er det her brev faktisk beviset for at det jeg advarede om i mine tidligere breve rent faktisk er præcis tilfældet i Danmark, men dog værre end forventet.

Nogle af de vigtigste highlights fra brevet er:

  1. Der ses statistisk signifikante forskelle i bivirkningsgraden (bivirkninger pr. 1000 doser) henover vaccinebatches.
  2. Disse forskelle samlet set for alle vacciner er op til en faktor 117.991 på batch niveau.
  3. At der for Comirnaty og til dels Spikevax observeres en tydelig systematik i antallet af bivirkninger ift. batch størrelse.
  4. Der for Pfizer kan findes som minimum 3 forskellige typer/versioner af vaccinen.
  5. Det danske Covid-19 vaccineprogram grundet disse og flere forhold har været og er ulovligt.

Hvis henvendelsen giver anledning til spørgsmål, er du/I velkommen til at kontakte mig, og hvis I vil lave noget interview omkring det, så er I også mere end velkomne.

Hvis du kender andre medier, der kunne tænkes at ville bringe vedhæftede, vil det glæde mig meget hvis du vil videresende til dem.

Bedste hilsener

Max Schmeling

Nordborggade 43 3th

8000 Århus C

max@schmeling.dk

41400001/86116648

*** 

*Det kan måske have en vis interesse, hvilke nyhedsredaktører Max Schmeling har henvendt sig til. Da deres mailadresser stod åbent i mailen til NewSpeek, vælger vi at bringe dem: 

To: <kontakt@newspeek.info>, <redaktion@denkorteavis.dk>, <claes@indblik.dk>, <avisen@avisen.dk>, <redaktion@dagens.dk>, <mail@perbraendgaard.dk>, <info@jfk21.dk>, <auguststengaard@180grader.dk>, <kontakt@vitalraadet.dk>, <admin@folketsmedie.dk>, <redaktion@nordjyske.dk>, <denfriepresse@protonmail.com>, <jl@dkdox.tv>

***

Fra NewSpeek skal lyde en kæmpestor tak for det arbejde, som en uafhængig forsker har udført i den rådne corona-sump af løgne, propaganda og manipulation. 

Del artiklen her: