LIDT OM JØDER

IllusionenOmDanmark
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Som bekendt har Flemming Blicher for nylig udgivet bogen ”Illusionen om Danmark”.

I den forbindelse har han på Telegram skrevet følgende d. 18. juli [har tilladt mig at indsætte kommaer og fjerne emojis]:

DEN DANSKE KONGEKRONE PANTSAT TIL ROTHSCHILDS

Jeg har ventet spændt på, at der var nogen, der ‘opdagede’ og reagerede på den lille opdagelse, jeg selv gjorde omkring Rothschild og den danske Kongekrone under skrivningen af min bog ‘Illusionen om Danmark’.

Det var jo så (selvfølgelig) Per Brændgaard, der fik øjnene op for den lille flig af bedraget, som jeg selv har bragt til torvs.

Der var en grund til jødefejderne. Det var ikke bare kristne bønder, der ikke kunne tåle fremmede tilbage i det 17. og begyndelsen af det 18. århundrede. De havde en vis legitimitet at have deres bitterhed i, når fremmede jødiske familier rykkede ind på kongens pantsatte herregårde og slotte rundt om i landet, mens de selv arbejdede sig ihjel.

Lad mig sige det med det samme. Jeg har intet i mod jøder. ABSOLUT INTET. Jeg elsker alle mennesker for dem, de er, og i den udstrækning jeg har overskud til det, ydmyg skraldemand som jeg forsøger at være så godt jeg kan.

Men der er forskel på de ordinære jøder som stammer fra Kanaans land og de ashkenazi’er som stammer fra det Khazariske landområde, der strækker sig fra Ukraine til Kazakstan.

Sidstnævnte er såkaldte Khazar-jøder og stammer ikke engang fra Mellemøsten. De er krypto-jøder, hvilket betyder at de ikke håndhæver de traditioner, som egentligt hører jødedommen til. En påtaget jødedom, med den hensigt at snige sig ind på andre folk og landområder og overtage dem indefra.

Det er derfor, at der er mange jøder i Israel, som demonstrerer og modarbejder det zionistiske styre. Zionisterne er de samme, som udgør Khazar-jøderne eller ashkenazi-jøderne.

DET ER VIGTIGT AT FORSTÅ – INGEN ANTISEMITISME HER, FOR DISSE FOLK STAMMER SLET IKKE FRA DEN BIBELSKE ‘SEM’.

MEN JO, JEG ER MEGET SKEPTISK OVERFOR ZIONISTERNE OG ISÆR DERES LØGNE.

OG ISÆR DET FOLKEDRAB, DE HAR FORÅRSAGET I DE PALÆSTINENSISKE OMRÅDER.

For at forstå Rothschilds indflydelse på verdensøkonomien via Vanguard og Blackrock, så kan man med fordel læse denne Ildspor-artikel.

Link til Per Brændgaards blogpost:

Flemming Blicher afslører Rothschilds kontrol over Danmark | perBraendgaard.dk

Se også denne artikel i Berlingske, som man må bruge internettets huskemaskine for at finde frem i dag (hav tålmodighed):

https://web.archive.org/web/20220928182923/https://www.berlingske.dk/virksomheder/staten-vaelger-rothschild-igen-og-igen

(citat slut)

Perspektivering 

Jerm Warfare har nok engang haft en interessant samtale med et vidende menneske. I denne omgang med Mark Weber, der er historiker og forfatter på Institute for Historical Review.

Linket, der rummer en fin perspektivering til diskussionen om jøders rolle i historien kommer her: Mark Weber on the Bolshevik Revolution.

I skrivende stund har jeg netop lyttet til den uhyre spændende og informative samtale, der i hvert fald for mig satte endnu et par brikker på plads.

I introduktionen gives et overblik over de punkter, der tages op:

  • Lenin ordered the execution of Tsar Nicholas II and his family in 1918.
  • Jews, despite being less than two percent of the population, were overrepresented in the Bolshevik government.
  • This overrepresentation may have contributed to anti-Semitic sentiment in Russia.
  • The Soviet regime’s brutality, including Jewish involvement, led to millions of deaths, termed a “historic sin”.
  • Recent interest in pre-Communist Russia suggests a desire for a time before Soviet brutalities.

Del artiklen her: