KLIMA-ALARMISME, MIN BARE!

KlimaAlarm
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Der er ingen ende på de konstruerede klima-alarmisme-idiotier, jf. fx Lars Hedegaards indspark forleden og dette indlæg på platformen Klimarealisme.

Jeg takker herren for ældre og gamle, hvide mænd

Derfor er det også så vederkvægende at lytte til fornuftens stemmer. Meget ofte fra gamle, hvide mænd. I parentes bemærket – hvad gør vi, når de dør? – hvem skal tage over?

NOBEL PRICE DR. JOHN F. CLAUSER HAS CRITICIZED THE CLIMATE EMERGENCY NARRATIVE

***

Næste taler er Ian Plimer:

Green Murder: We have a crisis but it’s not a climate crisis – The Expose (expose-news.com)   

ICC

”Ingen har nogensinde vist, at menneskelige emissioner af kuldioxid driver den globale opvarmning. Det er aldrig blevet vist. Og hvis det kunne påvises, skulle man vise, at de 97 % af emissionerne, som er naturlige, ikke driver den globale opvarmning. Game over. Vi har at gøre med svindel. Det er et videnskabeligt bedrageri fra dag ét.”

“Vi har et problem med en krise. Det er ikke en klimakrise. Det er en krise af sund fornuft. Det er en krise i regeringens politik. Det er en uddannelseskrise … Grøn politik fører til, at folk dør … Vi dræber folk med grønne politikker.”

(pc-oversættelse)

***

Vernon Coleman

Vernon Coleman er endnu en af de seje, gamle mænd, der da også har været fast bidragyder på NewSpeek igennem de seneste godt 3 år.

Her et link med en række iagttagelser:

”Enhver lærer, der fortæller børn, at global opvarmning er reel, er ikke bare vildledt og farligt uvidende, de er også skyldige i en forbrydelse af ufattelige proportioner og ufattelige konsekvenser.

Denne farlige propaganda er intet andet end en ubehagelig gren af ​​science fiction og ødelægger generationers liv. For rigtige fakta om klimaændringer læs: Gretas hjemmearbejde  af Zina Cohen. Den er tilgængelig som paperback og e-bog. Det er både underholdende og enormt informativt.”    (pc-oversættelse)

Flere iagttagelser

 ”De absurde løgne, der bliver fortalt om en global hedebølge, er designet til at modvirke rejser. Og strejkerne i lufthavne i hele Europa synes designet til at gøre det samme.

Globalisterne ønsker desperat at stoppe alle med at rejse. De lader som om, det er, fordi de er bekymrede over klimaforandringerne (som de ved er falske), men det er virkelig, fordi olien er ved at løbe tør, og de vil beholde så meget, som de kan, for sig selv.

Femten minutters byer, strafbare vejpriser og skøre parkeringsapps er alle designet til at stoppe os med at rejse.” (pc-oversættelse)

***

Til sidst et dansk bidrag fra Jimmi Roger Pedersen:

Svar/Skrivelse til DMI (jfk21.dk)  

Del artiklen her: