NewSpeek

LARS LØKKE VIL LADE ISIS-KRIGERE KOMME TIL DANMARK

Del artiklen her:

Jihadister fra Islamisk Stats skal have lov at flytte til Danmark, hvis det står til statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Danmark kan ifølge regeringen “blive nødt til” at lade jihadister fra Islamisk Stat komme ind i Danmark. Jihadisterne, der er kendt for kannibalisme, dødsvoldtægter og folkemord, skal således nyde godt af Danmarks korte fængselsstraffe og høje velfærd, blot fordi de tilfældigvis har et dansk pas.

En alternativ løsning kunne være at idømme jihadisterne forvaring på ubestemt tid i et fængsel i udlandet, som Danmark lejer. Dette er dog ikke på regeringens tegnebræt.

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen (V) erkender, at regeringens politik er paradoksal:

“De har hugget hoveder af folk, voldtaget kvinder og børn og solgt mennesker. Der er det for mig paradoksalt, hvis de krigere nu gerne vil påberåbe sig de vestlige normer omkring retssikkerhed,” siger han ifølge Berlingske.

Alligevel vil han og resten af regeringen hjemtage de brutale islamister. Her vil de blive stillet for en dommer og formentligt dømt til fængsel efter danske standarder – hvis altså danske dommere kan bevise, at islamisterne har begået noget kriminelt.

Dansk Folkeparti er stærkt imod regeringens planer:

“Nej, for vi kan aldrig få dem straffet herhjemme. Det er fuldstændig umuligt at finde vidner og løfte en sag, så de kan blive straffet på nogenlunde fornuftig vis. Det vil vi ikke have. Der er det langt bedre at hjælpe irakere og syrere med at lave nogle flere fængsler,” siger Søren Espersen (DF) ifølge DR.

Lande som Sverige, Italien og Israel benytter allerede udenlandske fængsler. USA har i mange år benyttet fængslet Guantanamo på Cuba til opbevaring af farlige jihadister.

Læs også:

KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

FÆNGSLER ILLEGALE MIGRANTER I UDLANDET

DF: SÅ HÅRDT VIL VI RAMME TERRORISTERNE

Del artiklen her:
Exit mobile version