NewSpeek

KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

Del artiklen her:

Islamisk Stat i Syrien og Irak er nedkæmpet, og tusinder af terrorister er nu på vej mod Europa for at fortsætte deres kamp. Regeringen vil holde danskernes grænser og arme åbne for den kommende hær af mordere.

Islamisk Stat har gjort et stort nummer ud af at vise, hvor brutale de er. Udkastning af homoseksuelle fra højhuse, massehalshugninger, afbrænding af yazidi-kvinder i hobetal, sexslaver i tusindtal. Mord, tortur og voldtægt af alt og alle, der ikke følger den bogstavtro fortolkning af Koranen og Muhammeds blodtørstige eksempel.

En sex-slave har fortalt, hvordan terrororganisationens fangevogtere hakkede hendes barn i stykker og serverede det for den uvidende mor, som dermed uvidende spiste sin egen søn. Der har været beskrivelser af kannibalisme og af børn og kvinder, som er blevet voldtaget til døde.

Læs også: HVIS TERROREN RAMMER DANMARK, BØR LØKKE TRÆDE TILBAGE

Hundredtusinder er blevet dræbt i den årelange massakre, som bringer mindelser om tidligere tiders muslimske blodbade i Asien, på Balkan og i Andalusien.

Selvom Islamisk Stats dage som geografisk område i Syrien og Irak er talte, er den religiøse bevægelse langt fra nedkæmpet. Den har tilhængere overalt, hvor der findes muslimer, ikke mindst i Vesteuropa. Dens enlige ulve, sovende terrorceller og hjemvendte krigere har formået at udføre hundredvis af angreb fordelt i mindst 29 lande verden over med tusindvis af dræbte til følge. Og med EU’s migrant- og flygtningepolitik, vores åbne grænser og politikernes manglende vilje til at straffe terroristers landsforræderi med annullering af statsborgerskab og udvisning, vil disse tal vokse mange år fremover.

Står det til Venstres statsminister Lars Løkke Rasmussens VLAK-regering, skal jihadister med dansk statsborgerskab nemlig have lov at vende hjem til Danmark. Samtidigt fjerner regeringen herboende jihadisters pas således, at de ikke kan rejse ud af landet.

Læs også: VENSTREORIENTERET BOMBEMANUAL FUNDET UNDER TERROR-AKTION

Ifølge eksperter vil 30 procent af de tusinder af jihadister med europæiske pas, som har været i Syrien, vende hjem til Europa. Her vil de, takket være åbne grænser og kun stikprøve-mæssig grænsekontrol, frit kunne rejse rundt.

 

Del artiklen her:
Exit mobile version