KRAV OM MUNDBIND I DEN KOLLEKTIVE TRAFIK STRAMMER DEN TOTALITÆRE SKRUE NOK EN TAND

Corona
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Apropos pressemødet d.15.8 med bl.a. obligatorisk krav om mundbind i den kollektive trafik (“Man binder os på mund og hånd”!):

Søren Brostrøm (i en tidligere udtalelse): ”Hvis man ikke bruger mundbind korrekt, så virker det ikke.” En udtalelse, han nu tager afstand fra: ’Ud fra en samlet betragtning virker det – alt andet lige er det bedre end intet mundbind’. Hm!

Også tankevækkende: Özlem Cekic, min sædvanligvis politiske modstander, er som sygeplejerske stærkt skeptisk over for brugen af mundbind, da de er svære at bruge korrekt.

Så NewSpeek fortsætter – som desværre eneste alternative platform – at kaste grus i maskineriet i det, Mette Frederiksens taleskriver har døbt ’dansen om Corona’. Vi er mere og mere skeptiske overfor, om sygdommen kan legitimere tiltag, der er et diktatur værdigt.

Så hermed nogle spørgsmål:

Er der nogen, der kan fortælle mig, hvilke symptomer, en Covid-19 smittet, SOM DE KENDER PERSONLIGT, har (haft): Hvor høj feber, hoste, vejrtrækningsproblemer, hvor mange dages sygdomme, hospitalsindlæggelse mv. Endvidere på hvilket punkter, Covid-19 adskiller sig fra fx influenza? Endelig alderen på den pågældende person, og om denne lider/ led af andre sygdomme?

Er der nogen på med viden om virus – uden at være en del af den etablerede lægevidenskab – der kan fortælle mig, PRÆCIST HVAD DER BLIVER TESTET FOR?

Personligt finder jeg det langt mere skræmmende end corona, at man kan disciplinere og kontrollere en hel befolkning så hurtigt og så effektivt, som tilfældet er. Selvfølgelig pakket ind i, at det alene sker af hensyn til mine medborgere, så når jeg sætter spørgsmålstegn ved de totalitære tiltag, der rulles ud, er jeg automatisk reduceret til et ondt og hensynsløst menneske.

Medløberne i den danske journaliststand
At følge medløberne i den danske journaliststand med Christine Cordsen og Henrik Qvortrup i spidsen føjer blot spot til skade…. og overrasker ikke det mindste: De statsstøttede medier varetager regeringens / myndighedernes interesser og er derfor meget lidt troværdige.

Ret skal være ret: Der faldt et par kritiske spørgsmål vedr. effektiviteten af mundbind.  Plus et kritisk spørgsmål vedr. det meget lille antal dødsfald.

Er du hængt på så langt, så læs denne artikel (på engelsk).  Jeg er ikke enig i alt, men forsøger hele tiden at udvide såvel horisont som perspektiv i corona-diskussionen.

Del artiklen her: