AFSLØRING: KOMMUNE SAMARBEJDER MED ISLAMISK SHARIA-FORENING OM NY MOSKÉ

Foto: Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard (V)
Del artiklen her:

Glemmer kommuner at undersøge, hvorvidt muslimske foreninger er radikale islamister, inden de giver lov til moskeer eller sælger eller udlåner kommunale bygninger til foreningerne? Et skræmmende eksempel fra Holbæk Kommune bør vække national politisk opmærksomhed på problemet.

Holbæk Kommune har igennem flere år været i dialog med Tyrkisk Islamisk Kultur og Undervisningscenter om at finde en større kommunal bygning til foreningens aktiviteter. I et svar på en aktindsigt fortæller kommunen, at man på ingen måde har undersøgt, hvorvidt foreningen har radikale tendenser.

Tyrkisk Islamisk Kultur og Undervisningscenters vedtægter vidner ellers om, at der er rigeligt at bekymre sig om. I vedtægterne, der sågar har kommunens blå stempel (se nederst i artiklen), fremgår det klart og tydeligt, at “Foreningens virksomhed og målsætning baseres på følgende: Koranen (Den hellige bog), Profetens Traditioner (sunnah)…”.

Læs også: AFSLØRING: UNGDOMSKLUB I KØBENHAVNS KOMMUNE MED BEDERUM OG KORANCITAT: SLÅ DIN KONE

Koranen og sunnah er netop det samme som islamisk lov, den såkaldte sharia. For dem, der ikke ved det, herunder formentlig embedsmænd og politikere i Holbæk Kommune, er Koranen Allahs åbenbaringer til profeten Muhammed, mens sunnah beskriver deres profets egne råd og sædvaner, der ifølge Koranen er et “smukt eksempel” til efterfølgelse for rettroende muslimer. Disse to ting tilsammen udgør grundlaget for sharia. At sige, at en forening baserer sig på Koranen og sunnah, kan for de uindviede lyde uskyldigt, men muslimer og islamkendere ved, at det er det samme som at skrive, at foreningen er bygget på sharia. “Kilder til sharia: Koranen, sunnah…” skriver Wikipedia.

Et par uddrag fra Koranen og sunnah:

“Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå.” (4:34)

Læs også: KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT

“Når I møder dem, der er vantro, så giv dem hug over halsen! Når I så har slået dem ned, stram da lænkerne…” (47:4)

“Når en gift mand begår utroskab med en gift kvinde, er straffen hundrede piskeslag og derefter stening til døde.” (sunnah Sahih Muslim, 017:4192).

“Allahs Budbringer (må fred være med ham) sagde: En tyvs hånd må kun hugges af, hvis han stjæler for mere end en kvart dinar.” (sunnah Sahih Muslim, 017:4178).

Holbæk Kommunes uforsigtighed overfor islamister betyder, at en forening, der går ind for sharia, nu har politikernes blå stempel til – som det fremgår af vedtægterne – at starte børnehaver, holde foredrag på kommunens skoler og “planlægge for kommende generationer.” Jo tak, Holbæk Kommune, held og lykke med at integrere de kommende generationer.

Holbæk Kommune arbejder i disse måneder på at finde en egnet bygning elle byggegrund, som kommunen kan sælge til Tyrkisk Islamisk Kultur og Undervisningscenter med henblik på opførelse af en stormoské.

Læs også: DANSK-IRANER ADVARER: ISLAMISKE REGIMER HJERNEVASKER MUSLIMSKE BØRN OG UNGE I DANMARK

Del artiklen her: