KARL-OLOV ARNSTBERG – ET LYS I MSM-MØRKET

Media
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Karl-Olov Arnstberg er svensk, født under sidste verdenskrig i 1943. Efter en lang karriere som professor i etnologi ved Stockholms universitet nyder han (vist nok) sit otium i Thailand.

Arnstberg har bag sig en omfattende produktion af forskningsrapporter og fagbøger om den svenske forfejlede indvandringspolitik, etnicitet, svenskhed og samfundsplanlægning. Endog romaner har Arnstberg skrevet – ti er det vist blevet til.

Hvem kan lukke munden på et modigt menneske?

Som enhver kan forstå, kan et menneske som stiller sig kritisk til indvandringspolitikken – måske især den svenske – ikke tolereres. Arnstberg er da også for år tilbage blevet ”outcast”, forhadt og forhånet af kolleger og løgnepressen for, om muligt, at lukke munden på ham.
Men hvem kan lukke munden på et modigt menneske?

Så heldigvis har Arnstberg fortsat ufortrødent til glæde og inspiration for alle gamle eller nytilkomne med sund fornuft. Han deltager stadig flittigt i samfundsdebatter – i den ”alternative” presse –  skriver stadigt på livet løs og blandt andet på sin blog, hvorfra der kommer en ugentlig ”søndags-kronik”.

Magtens kolportører

Sidste indlæg, som jeg modtog i min mail d. 11. marts 2023, bærer titlen ”Maktens kolportörer”. Som altid en meget interessant og velskrevet kronik. Denne gang handler den mest om MSM, der ikke, som de påstår, holder magthaverne i ørerne.   men tværtimod er det klister, som klæber disse oligark-betalte snakkehoveder til deres taburetter.

”Verdensnyheden”, at ”en privat ukrainsk terror-organisation” angiveligt skulle have sprængt 3 af 4 gasledninger på bunden af Østersøen, bruger Arnstberg som beviset på, at MSM præcis er dette ”klister”.

I grel modsætning til Seymour Hershs seriøse undersøgelser, har denne nye historieforfalskning endelig opvækket alverdens store og små nyhedsmedier fra deres selvvalgte koma. For de fleste som ved en smule om dykning, sejlbåde, sprængemner – ok, for alle med bare en smule omløb i hovedet – har denne ny NordStream-historie fået igangsat latteren i et omfang så latterkramperne endnu ikke har fortaget sig – undtaget selvfølgelig blandt oligark-købte politiker og ditto journalister som stadig med alvorlige miner glæder sig over, at tingene nu er sat på plads – en gang for alle.

Skønt på svensk, kan alle Arnstbergs kronikker anbefales på det varmeste. Svensk er ikke så vanskeligt, som du måske tror.   

***

[NewSpeek kan tillige anbefale at lytte til en samtale på Jerm Warfares hjemmeside:

John Hamer on falsifying history

samt at anskaffe bogen The Falsification of History: Our Distorted Reality.

Også denne samtale mellem to af NewSpeeks favoritter, James Delingspole og Mark Steyn, kaster yderligere lys over Erik Refners artikel: Hvor blev journalistikken af ?]

Del artiklen her: