DE STØRSTE LØGNE I VERDENSHISTORIEN ER VED AT BLIVE AFSLØRET – MEN ER DET FOR SENT? ER LØBET KØRT?

BiggestLies
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Jeg ved ikke, hvordan I (NewSpeeks faste følgere) har det ’derude’, men som jeg tidligere har skrevet: Mit verdensbillede er inden for de seneste tre år – siden lockdown i marts 2020 – blevet splintret i tusind stykker, og stadig oftere ved jeg ikke, hvad der er op og ned.

Et standende udbrud er: Jeg vidste ikke, at verden var så ond. Jeg vidste ikke, at ondskaben findes så mange steder. Jeg vidste ikke, at der er så mange psykopater blandt magthaverne, også i lille Dannevang. Landsforrædere med Lars Løkke og hans underskrift på Marrakech-aftalen i en af de gule førertrøjer – Mr. Globals dikkende skødehund.

Kommunismens sorte bog
Naiv har jeg været, for sætter man sig bare en anelse ind i fx Kommunismens Sorte Bog, så står det dér sort på hvidt – hvad mennesker kan finde på at gøre mod deres medmennesker.
Det skrift, der dokumenterer denne totalitære ideologis barbariske forbrydelser mod befolkningerne i samtlige kommunistiske lande siden 1917.
Kommunismen har udklækket uhyrer som Lenin og Stalin i Sovjetunionen, Mao i Kina og Pol Pot i Cambodia. Ikke desto mindre sælges dens utopi om paradis-på-jord nu igen af repræsentanterne for den samfundsnedbrydende identitetspolitik. Med MeToo-bevægelsen som en af spydspidserne.

Alle påstår de at kæmpe for social retfærdighed og ligestilling, men under de smukke begreber ligger et massivt angreb på det moderne borgerligt liberale samfund, der skal erstattes med et statsligt totalitært regime. Erstatningen er i fuld gang.

I dag sætter jeg spørgsmålstegn ved alt og ved kun til dels, hvem der er troværdige og ærlige – og hvem der lyver bevidst eller ubevidst. Fænomenet ’kontrolleret opposition’ har føjet spot til skade. Fra gang til gang skal argumenterne stå deres prøve, og så skal jeg ellers ikke gentage min position i forhold til hvilke kilder og eksperter, man kan stole på. Fik du den ikke i første omgang, kan du læse her.

De største løgne i historien
Med afsæt i videoen THE GREATEST LIES EVER TOLD 

(den tager kun 10 minutter og får ret godt opsummeret Covid-løgnen)

vil jeg linke til en anden video

DEN ANDEN SIDE om Hitler og Anden Verdenskrig, som du aldrig har set….

  • der er en maraton på ikke mindre end godt 12 timer i 10 afsnit:

EUROPE – THE LAST BATTLE

I introduktionen optræder følgende citater, der fik mig til at spærre øjnene op – og NEJ, JEG VED IKKE, OM DE(T) ER SANDHEDEN, men jeg er i dag åben overfor, at der også er blevet løjet for mig om alt muligt andet end klima, indvandring, corona og Ukraine:

“Vi vil tvinge denne krig på Hitler, om han vil det eller ej.”
– Winston Churchill. 1936 broadcast

”Tyskland bliver for magtfuldt, vi nødt til at knuse det.”
– Winston Churchill, november 1936 tale til den amerikanske general Robert E. Wood.

“Denne krig er en engelsk krig, og dens mål er ødelæggelsen af Tyskland.”
– Winston Churchill, broadcast i efteråret 1939.

”Krigen handlede ikke kun om at afskaffe fascismen, men om at erobre salgsmarkeder. Vi kunne, hvis vi havde villet det, have forhindret denne krig i at bryde ud uden at affyre et eneste skud, men det ville vi ikke.”
– Winston Churchill til Truman. Fultun, USA marts 1946.

“Tysklands utilgivelige forbrydelse før 2. verdenskrig var dets forsøg på at løsne sin økonomi ud af verdenshandelssystemet og at opbygge et uafhængigt udvekslingssystem, som verdensfinansieringen ikke længere kunne tjene på. Vi slagtede den forkerte gris.”
– Winston Churchill. Anden Verdenskrig, Bern, 1960.

“Vi gjorde et monster, en djævel ud af Hitler, derfor kunne vi ikke desavouere det efter krigen. Vi mobiliserede trods alt masserne mod djævelen selv. Så vi blev tvunget til at spille vores rolle i dette djævelske scenarie efter krigen. Vi kunne på ingen måde have påpeget over for vores folk, at krigen kun var en økonomisk forebyggende foranstaltning.”
– USA’s udenrigsminister, James Baker. 13/1992. DER SPIEGEL

“Fjenden er det tyske rige og ikke nazismen, og de, der stadig ikke har forstået dette, har ikke forstået noget.”
– Churchills chefrådgiver Robert Lord Vansittart, som sagt til udenrigsminister Lord Halifax, september 1940

“Hitlers politiske doktrin har ikke kastet os ud i denne krig. Årsagen var succesen med hans fremgang med at opbygge en ny økonomi. Krigens rødder var misundelse, grådighed og frygt.”
– Generalmajor J.F.C. Fuller, historiker, England

***

Del artiklen her: