JOURNALISTER MANIPULERER OG MISSIONERER

Presse
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Det bliver en spændende aften på DR1. Den bedste tid på sendefladen er tilegnet – ja, gæt en gang: Journalister.

De kan ellers ikke klage over opmærksomhed, ikke en konkurrence, ikke et snakkeprogram uden journalister altid klistret sammen med kendisser i både DR og TV2.

Klokken 20 rydder TV1 så forsiden, den får ikke for lidt i omtalen: “Unik adgang til lukket maskinrum”, “vi skildrer ildsjælene bag nyhederne”, “oplev journalisternes op- og nedture og store dilemmaer”, “oplev når en hel redaktion bliver berørt, da nyheden om terrorangrebet på New Zealand tikkede ind” – endelig en nazist!

Endelig de hvides stygge ansigt. Muslimsk terror får mindre og mindre eller ingen omtale mere i pressen. Formodede gerningsmænd af anden etnisk oprindelse beskrives ikke. Hvad skulle vi dog gøre uden disse genier?

Hov, for resten! Der er dalende interesse både for de trykte og de digitale nyheder. Folk strømmer til de alternative aviser. Mon det bare er et reklamefremstød i aften og tre søndage frem for et fag, der for længst har forrådt sig selv, ved at svigte det vigtigste: Objektiviteten! Folk gider ikke missionærer.

Del artiklen her: