INTEGRATION – HER GÅR DET GODT. ELLER GØR DET?

Danmarks Radio
Del artiklen her:

Af Helle Andersen

På P1 morgen den 5.11.2019 blev et politisk indlæg fremstillet som forskning. Forfatteren til en netop udkommet bog ”Integration – her går det godt” fik som indvandrer-fortaler og anti-realist fantastisk omtale på P1. Forfatteren er ekstern lektor på Københavns Universitet, men præsentationen lod næsten forstå, at det ikke var et politisk indlæg, men reel forskning.

Forfatteren Hjarn Von Zernichow Borberg er kulturdrabs-radikal og ser ingen problemer med at bruge 34 mia. kr. pr år på ikke- vestlig indvandring. Tværtimod lod han forstå, at det snarere var danskerne, der var det statistiske problem, og at de 34 milliarder var en udgift til undervisning, hvilket er en LODRET løgn. Han fik også lov at sige, at ”udgift til undervisning er jo godt”. Intet kritisk spørgsmål fra Journalistisk Venstreparti.

Det politiske indlæg om bogen med titlen: ”integrationen går godt” fremstod som forskning. Her er omtalen af bogen på nettet:

Det går godt med integrationen i Danmark, selvom man ofte i den offentlige debat hører det modsatte.

Gennem brug af fakta slår bogen flere myter ihjel, sætter proportioner på debattens mange statistikker og løfter vidensniveauet om integrationen af flertallet af personer af ikke-vestlig oprindelse. Fokus er på udviklingen gennem de seneste ca. 20 år på en række områder: abort, boligområder, demokrati, fødsler, identitet, religion og samliv.

Samfundsøkonomisk udgør ikke-vestlige personer ikke noget stort problem, og beskæftigelsesfrekvensen er bedre end sit rygte. Problemet er måske mere forvaltningskulturen end den udskældte prygelknabegruppe af indvandrerkvinder med flygtningebaggrund, som med Folketingets blåstempling har modtaget kontanthjælp.

Integrationen af efterkommerne går nogle steder så godt, at man ikke kan se succesen for lutter rollemodeller. Undtagelserne er de kriminelle, og de som ikke får sig en uddannelse.

Danmark har sine udfordringer med sårbare befolkningsgrupper, men op mod ca. 85 pct. er af dansk oprindelse, selvom man ud fra debatten skulle tro, at det er de ikke-vestlige personer, der er hovedproblemet. Almindeligvis siger man, at sejren har mange fædre, mens nederlaget er forældreløst, men hvor bliver fædrene af? Med denne bog begynder diskussionen om, hvem der har æren for, at integrationen går godt i Danmark.

Hjarn von Zernichow Borberg, cand.polit., forfatter og ekstern lektor på Økonomisk Institut, Københavns Universitet samt partner i konsulent- og videnshuset Cphfacilitation”.

Kulturdrabs-radikalisme med skyklapper på. Den kulturradikale fordrejning af realiteterne ændrer ikke på, at integrationen selv for 2. generations-indvandrere er slået fejl. Muslimerne ønsker ikke at integrere sig Jf. fx undersøgelsen her

Intet sted i verden kan muslimer leve i fred med andre
Der er intet sted i verden, hvor muslimer kan leve i fred med andre. Uanset de ikke-vestlige indvandrere kommer i arbejde, er de ikke integreret. Ingen religion er så langt fra de danske værdier om demokrati, ligestilling og respekt for homoseksuelles rettigheder som koranen.

Det er meget uheldigt, at et politisk indlæg fremstilles på skatteyder-betalt statsradio, så det fremstod som forskning. Det er globalistisk stats-propaganda. Det viser Journalistisk Venstrepartis radikalisme, og hvor langt Journalistisk Venstreparti vil gå i deres bestræbelse på at lave det endelige kulturdrab på den danske folkesjæl.

Kære Journalistisk Venstreparti: Integrationen har slået fejl. Vi kan ikke integrere ikke-vestlige indvandrere med en religiøs overbevisning, som bunder i fundamentalistiske helligskrifter. Verden er desværre ikke rosenrød, alle fremmede er desværre ikke ”skabs-danskere”, og Danmark kan ikke redde hele verden.

Dét er den globalistiske virkelighed. Ikke Borbergs fantasterier.

Del artiklen her: