ER DER EN NY LØSNING I MORGEN?

Muslimer
Del artiklen her:
Af Ruth Bering, cand.psych.
INDVANDRERE: Flere indvandrere og efterkommere får plads på landets gymnasier, hvor tallet er steget fra 8 pct. i 2005 til 12 pct. i 2018. Det gælder især gymnasier i Region Hovedstaden, som huser 17 ud af de 20 gymnasier, hvor der er indskrevet flest elever med indvandrerbaggrund. (b.dk 22.10.).
Tænker man efter, er det en smart måde at erobre Vesten/Europa på. Man kommer ind ad døren for 30-40 år siden. Opretter skoler, gymnasier, klubber, bygger moskeer, – der var i 2017 omkring 170 moskeer i Danmark – ofte med økonomisk bistand fra tankeløse politikere og kapital fra det rige Arabien. Sådan. Robert Spencer refererer en muslimsk jurist, som for mange år siden udtalte, at: “The occupation of the West will be done without war but quietly, with infiltration and subversion”. (JW 1.02.2018)
Og tiden arbejder for den muslimske verden, mens man skovler såkaldte migranter ind i de europæiske lande. – Merkel i Tyskland 1 mio. fremmede alene i 2016. Fertiliteten i muslimske familier er høj. Således får indvandrerkvinder 50 pct. flere børn, end danske kvinder. (Danmark Statistik ifølge Newspeek 27.05.2018)
Og nettet strammes umærkeligt i dagligdagen. En ny radio introduceres med muslimsk vært. Er det muslimsk mission for skattekroner? (Kristeligt Dagblad 30.10.) I Danmark har man penge nok – endnu – og bidrager årligt med mere end 40 mia. skatteyderkroner til forsørgelse af indvandrere, for det koster med al den gavmildhed til verden. Så pyt med, at politiet slår alarm.
“Vi har ikke hænder til at opklare alvorlig kriminalitet, refererer TV 2 News” (19.8.) I Odense ligger 500 uafsluttede sager om vold, ligesom et markant stigende antal indsatte i landets fængsler og arresthuse er indvandrere, efterkommere eller udlændinge uden tilknytning til Danmark. (Kristeligt Dagblad 18.8.2018)- Paradoksalt, at mens skatteyderne årligt bidrager med milliarder til fremmede, mangler politiet penge til efterforskning af den øgede kriminalitet.
Rapporten “Indvandrere i Danmark i 2018” fra Danmarks Statistik viser, at kriminaliteten i 2017 var 60 procent højere blandt mandlige indvandrere og 234 procent højere hos mandlige efterkommere med ikke-vestlig oprindelse end hele den mandlige befolkning. (b.dk 5.4.)
Og som om det ikke er nok: En tyrkisk mand i Danmark blev dømt for mord og udvist til Tyrkiet, men han er psykisk syg og skal retur til Danmark for at få behandling, siger den Europæiske Menneskerettighedsdomstol.
Ifølge dr.jur. Mads Bryde Andersen kan Danmark blive mål for indvandring af syge udlændinge, som styres af ønsket om behandling, hvilket Danmark fremover ikke vil kunne modsætte sig. (Den Korte Avis 28.10.).
I tager slet ikke de kræfter alvorligt, der udspiller sig foran jer i dagligdagen, siger Akkari (bt.dk 28.10.), for efterhånden er det bare sådan, det er, mens nettet strammes og sharia kan vinke forude, hvis danske politikere ikke vågner op. Bombesprængninger og daglige skyderier, overfald, voldtægter, you name it er vi vænnet til.
En muslimsk overlæge spørger: Hvorfor hader så mange danskere muslimer? (Lokalavisen.dk 28.10.) Men nej, danskerne hader ikke muslimer, men de bryder sig ikke om den politiske version af islam, der f.eks. kan manifestere sig på den måde, at to unge nordiske piger på campingtur i Marokko bliver halshugget. En ret speciel måde at forsøge at bevise overfor omverdenen, at islam er sagen.
Så, hvad har politikerne tænkt sig at stille op andet end den sædvanlige omgang symptombehandling med at hælde nogle milliarder i ghettoer, forhøje ydelserne til fremmede, bryde deres valgløfter, fortsætte med at tale om at forstærke grænsebevogtningen eller som – Morten Østergaard – gå på charmetogt for sit parti efter indvandrerstemmer hos imamer, som griner i skægget, og som skal have noget til gengæld. For det koster jo altsammen, altså for skatteyderne. Men vi kan jo altid – som Uffe Elbæk – tage en krammer og en kyllingedans – så går det altsammen nok væk af sig selv.
Politikerne ville lukke verden ind i Danmark, så verden kunne blive som Danmark. I stedet for bliver Danmark mere og mere som verden. Men der kommer måske en ny løsning i morgen? Eller gør der?
Artiklen har været bragt i Nordjyske den 7. november 2019

Del artiklen her: