INTEGRATION? GLEM DET

cuckoo
Del artiklen her:

Af Ruth Bering.

ISLAM: “Et angreb på vort samfund”, siger statsminister Mette Frederiksen (14.9.) om bombesprængninger i København den seneste tid. I alt sådan en ni stykker af slagsen inden for seks måneder. (Politiken 10.8.), men selvfølgelig ikke noget at tale om i forhold til Sverige, som i januar-maj 2019 har registreret 93 tilfælde af bombe- og granateksplosioner. (Lars Hedegaard i HRS 10.8.).

Og hvad gør vi så endnu engang? Øget tv-overvågning, flere redskaber til politiet, vi skal beskytte vore grænser bedre osv. Jo, den dansk-svenske grænse har vor fulde opmærksomhed, udtaler statsministeren ifølge DR-tv (16.8.). Mens en indvandrer fra ghettoen i Malmø lige smuttede over broen og nu er under mistanke for det ene attentat. (Den Korte Avis 14.8.) Morten Østergaard derimod, sammenligner DF med fascister. Han ønsker ikke grænsebomme. (Document 6.6.2018). 

Fortryde er noget, man gør, når det er for sent, sådan nogle årtier for sent, hvis det kan gøre det. Nu virker det omsonst at hælde flere skatteyderpenge i det bundløse kar, som kulturberigelsen er endt med at være. Og hvem leder egentlig Danmark, når statsministeren må engagere en særlig stabschef og rådgiver til en årlig løn på 1,44 mio. kr. med det hele (TV 2 15.8.) Og den stramme udlændingepolitik, den nye S-regering havde varslet! Jo, god morgen. Det første, man gør, er at belønne indvandrere på integrationsydelse med 1900 skattefrie danske kroner om måneden. (Den Korte Avis 9.8. ifølge lækket notat, som Jyllands-Posten er kommet i besiddelse af). Og så stiller man i udsigt, at alle flygtninge skal have gratis uddannelse (Politiken 20.7.). Er der i øvrigt noget, som er gratis?

Danmark betaler stadig dyrt for den lempelige udlændingepolitik i 90’erne. Flygtninge og indvandrere sender penge til familien i hjemlandet, selv uden at have en arbejdsindkomst. Verdensbanken angav for nogle år siden, at der var overførsler fra Danmark til Libanon på 177 mio. dollar i 2012. (Frede Vestergaard, b.dk 28.7.).

Et angreb på vort samfund, siger statsministeren! Hvem er de skyldige og ansvarlige, som har tilladt, at der kan rettes de mange angreb på Danmark? Hvem har ladet grænserne stå åbne? Hvem har beriget os med 330.000 muslimer – ingen ved, hvor mange her i virkeligheden er – med en ganske anden opfattelse af, hvordan et samfund skal være (b.dk.14.5.). Ja, man kunne blive ved med at komme med eksempler på naive, tankeløse og tossegode politikere gennem årtier, som nu vasker hænder og ikke har nogen kommentarer, men gerne føjer spot til skade. Vi husker Poul Nyrups “stuerene bliver de aldrig”.

Og som det forlyder, fortsætter indvandringen til Europa. “Vi står over for den største migrantbølge i historien. Hvis vi åbner for sluserne, vil ingen europæisk regering kunne overleve i mere end et halvt år” (Tyrkiets udenrigsminister Süleyman Soylu i Gatestone 11.8.) 

Man kan undre sig over, at politikerne ikke har gennemskuet islams vej gennem Europa. For det er da smart at opbygge muslimske områder i de vantros lande. De vokser støt og breder sig. Ligner Afrika og Østen, udtalte en forskrækket Støjberg efter besøg i ghettoer – hvor man ikke taler dansk. Er der andre end politikere, der efterhånden bliver forskrækket?

Man kommer til at tænke på gøgen, der lægger sit æg i en fremmed fugls rede. Vi ved, hvad der sker; får den til at ruge sit eget æg ud, ungen vokser til og vupti, ud med den oprindelige fugls unge, og så lever man højt på dennes ejendom, nu på egne betingelser. Dum er den ikke, den fugl, og snu.

Sæt imamer ind på poster med indflydelse, som kan dreje skruen i den rigtige retning. Vi husker Morten Østergaards ghetto-rundtur inden valget. Masser af stemmer til de radikale, som nu skal gengældes med skatteyderpenge og modtagelse af flere indvandrere. (Newspeek, Wulff 14.7.) Udnyt værtslandene og dræn dem for penge. Det går jo fint i Danmark med 78 mia. kr. årligt. til ikke-vestlig indvandring. (Den Korte Avis 17.8.2017). Byg moskeer med støtte fra Saudi-Arabien. Der er i dag 170 moskeer i Danmark (b.dk 14.5.). Hvor mange flygtninge har Saudi-Arabien taget? ingen. Kræv særrettigheder. Hvis I krænkes, kræv flere. Dominer byområder, så de vantro flytter, og det er jeres, Allah har givet jer det hele. (b.dk 14.08., ”Endnu en person skudt, vi flytter fra Nørrebro”). 

Og når forarbejdet er gjort ved hjælp af naive og uvidende politikere som Morten Østergaard, Pernille Skipper eller Johanne Schmidt-Nielsens bøn om hjælp i et indrammet billede på væggen: “Foreigners, please don’t leave us alone with the Danes”, så bryder man sig ikke om at tænke på følgerne.

Slut med sang, musik og dans, festival med øl og den slags morskab. Ingen vil sejle op ad åen iført tyrolerhat. Integration? Glem det. 

Så når Lars Løkke respekterer islam i forventning om at få samme respekt tilbage (ksdha wordpress 1.11.2017), så lad ham endelig blive i troen. Det nytter åbenbart ikke at råbe politikerne op, som trods alt modtager lidt småpenge for at passe på Danmark. 

Tak for kaffe. Hvilken fremtid. Håber ikke, jeg skal opleve den.

Indlægget har været bragt i Nordjyske d. 23.08.19

Del artiklen her: