EN FØRENDE CANADISK SUNDHEDSEKSPERT RASER OVER COVID-FORANSTALTNINGER

Hodkinson
Del artiklen her:

Intro og oversættelse af Erik Refner. 

Den 13. november 2020 var dr. Roger Hodkinson taler på et møde i byen Edmonton, Canada. I provinsen, hvor mødet blev holdt, var der fremlagt forslag om en række stramninger af vedtægterne om bl.a. ”social-afstand”, næse-mund-bind mm. for at begrænse spredningen af Covid-19. 

Hans tale til en række kollegaer findes bl.a. her på Robert Kennedys hjemmeside ’Children’s Health Defense’ 

(NewSpeek har tidligere bragt et link til talen her, som imidlertid er blevet fjernet af YouTube. Techgigant-censuren har slået til igen.)

Heldigvis er der andre platforme at ty til, og talen foreligger nu også i en dansk oversættelse, så indholdet forhåbentligt kan nå endnu længere ud. 

Videoen kan også findes via linket på Kennedys hjemmeside angivet ovenfor] 

Dr. Hodkinson:

Mange tak. Jeg sætter stor pris på at have fået denne mulighed for at tale om dette meget vigtige emne. Det jeg vil sige er i et lægmands- sprog uden nogle dikkedarer og er i modsætning til gængs opfattelse som her er kommet til udtryk. 

For at man ikke skal tro jeg bare er en eller anden kvaksalver, får I en kort opremsning af mine kvalifikationer, så I ved lidt om min baggrund og mine kundskaber inden for dette område.

Jeg er specialist i patologi, som også omfatter virologi. Jeg er uddannet på Cambridge i Storbritannien. Jeg er tidligere chef for Medical Association. Jeg har været adjunkt på Faculty of Medicine hvor jeg havde en helt del undervisning. Jeg har været præsident for Canadian Royal College of Physicians i Ottawa (Examination Committee and Pathology) men vigtigere i denne sammenhæng er, at jeg i øjeblikket er chef for en bioteknologisk virksomhed i North Carolina som sælger Covid-19 testudstyr. Det vil derfor ikke være nogen overdrivelse at sige, at jeg ved en smule om emnet. 

Hovedsagen er i al sin enkelhed: Der pågår for øjeblikket et totalt ubegrundet offentligt hysteri, drevet af medier og politikere. Det er ganske enkelt skandaløst. Det er den største svindel-nummer som nogensinde er sat i værk over for helt forsvarsløse befolkninger. 

Der findes intet som kan stoppe denne virus. Det eneste vi kan gøre er at beskytte ældre og sårbare mennesker. Denne virus er ikke andet end en lidt alvorlig influenza. Det er ikke Ebola. Det er ikke SARS. Hvad vi har med at gøre her er politikere som spiller læger. 

Det er et meget farligt spil.

Vi har ikke brug for at foretage os noget som helst andet end hvad vi gjorde sidste år, da vi følte os lidt utilpasse. Vi blev hjemme, vi spiste kyllingesuppe, vi besøgte ikke bedstemor, og VI besluttede, hvornår vi igen ville gå tilbage til vores arbejde. Vi havde ikke brug for at nogen skulle fortælle os det.

Masker er totalt ubrugelige. Der er ingen som helst beviser for at de overhovedet virker. Bærerne af disse masker gør det af en grund: De vil fortælle alle andre: ”Se mig. Er jeg ikke flink til at følge politikernes råd”. Oftest bruges disse masker ikke en gang på en effektiv måde. Det er fuldstændig latterligt. At se disse ulyksalige, uuddannede mennesker – jeg siger ikke dette i en nedsættende mening – det er skammeligt at se disse mennesker gå rundt som lemminger, adlyde og sætte masken for ansigtet uden de har nogen som helst viden på området.

Social afstand er også helt ubrugelig. Covid-virus spredes via aerosoler, som bevæger sig 30 meter eller deromkring inden de lander. 

At indestænge mennesker har haft nogle helt forfærdelige og utilsigtede konsekvenser. Alt bør straks i morgen genåbne – inklusiv hvad der nævnes i ”The Great Barrington Declaration” (som jeg uddelte til alle forud for dette møde).

Og et par ord om alle disse PCR-test: Jeg understreger, at jeg arbejder i Covid-test-branchen. Lad mig bøje dette for jer i neon: Et positivt testresultat betyder IKKE, at en person klinisk set har en infektion. Disse tests gøres simpelthen for at skrue op for det offentlige hysteri. Al Covid-testning bør stoppes omgående. Den eneste undtagelse er hvis man kommer til et hospital med åndedræts-problemer.

Alt vi bør gøre er at beskytte de sårbare og give dem som befinder sig på de plejehjem vi leder –  give dem alle fra 3.000 til 5.000 internationale enheder D-vitamin hver eneste dag. Dette har vist sig radikalt at reducere sandsynligheden for infektioner.

Og jeg vil minde jer alle om, at ifølge vores provins’ egne statistikker, er risikoen for at dø hvis man er under 65 år 1 ud af 300.000. 

Jeg gentager: 1 ud af 300.000. 

Vi må se at få greb om dette.

Omfanget af de tiltag I foretager uden beviser er  fuldstændigt latterlige set i lyset af de alvorlige konsekvenser som følger af at handle som I foreslår. 

Alle former for selvmord, virksomheds-lukninger, begravelser, bryllupper osv. Det er simpelthen skandaløst! Vi taler bare om en lidt svær influenza. I er nødt til at fatte dette.

Lad folk træffe deres egne beslutninger. 

I burde blive udelukket fra al lægegerningen. I er blevet narret til at gå i en total gal retning af denne provins’ sundhedsminister.

Jeg er rasende over, at vi har nået til dette stadium. Det burde stoppe i morgen.

Mange tak.

***

ER: På trods af dr. Hodkinsons stærke advarsler blev provinsens Covid-foranstaltninger vedtaget og er nu i kraft i hele Canada – og stort set resten af verden. 

Del artiklen her: