INGEN VELFÆRD OM 20 ÅR – INDVANDRING FÅR PENGENE TIL AT FOSSE UD AF STATSKASSEN

Senior
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Velfærdssamfundet overlever ikke uden ubehagelige valg. Berlingske har spurgt en række vismænd, hvad der vil ske, hvis pensionsalderen fastholdes ved 70 år.

Danskerne kan se frem til længere arbejdstid hver dag. Skattestigninger og betydelig reduceret service i den offentlige sektor.

SU’en sænkes med 20%. Frem med lommeregneren, forældre.
Sygedagpengene skæres med 10%. Kig på det dagsaktuelle beløb.
Dagpengene mindskes med 5000 hver måned.
Barselsorlov halveres.
Folkepensionen nedsættes.

Kort sagt, hvis vi ikke efter 2040 lader pensionsalderen stige til 70+ bliver vores regning fra politikerne højere skatter og lavere ydelser. Det koster 41 mia. hvis pensionsalderen ikke stiger år for år.
Men hov! Hvor mange kan arbejde fx i industrien til de bliver 80 år?

Undskyld mig, men burde politikerne ikke have forudset dette, da de efter 1983 forvandlede vores land til et bistandskontor og feriehjem for hundredtusindvis uintegrerbare fra Mellemøsten og Afrika?
Og er løsningen ikke totalt stop for indvandring nu og hjemsendelse af cirka 90.000 migranter, der har fået opholdstilladelse på falsk grundlag? Vis handlekraft, politikere.

Hvorfor skal danskerne falde døde om på deres arbejdsplads på grund af forsørgelse af mennesker, der ikke vedkommer os? Handles der ikke nu, bliver livet et helvede om 20 år på grund af dårlige politikere, især til venstre for midten.

Del artiklen her: