IKKE MERE ’DET VILDE VESTEN’, MEN ’DET ONDE VESTEN’, ELLER RETTERE SAGT VESTENS ONDE HERSKENDE KLASSER

KayGriggs
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Forleden udstødte jeg et hjertesuk i

DE STØRSTE LØGNE I VERDENSHISTORIEN ER VED AT BLIVE AFSLØRET

Nu kommer fortsættelsen, fordi jeg har behov for at dele min sorg og fortvivlelse over denne verdens ondskab. Med afsæt i to videoer med samme temaer.

Den ene er ganske kort – 1 minut og 44 sekunder. Desværre kan jeg ikke linke til den, men den ældre mand i studiet lægger ud med sige, at det er ikke mere ’The Wild West’ – det er ’The Wicked West’, og følger op med, at der er to, nej tre, emner, det er forbudt at tage op og sætte spørgsmålstegn ved og kritisere:

ABORT – ’they love killing babies and if you dare oppose it, they will destroy you’

HOMOSEKSUALITET

KRIG – ‘they love killing’

Hvis du går til modstand, så kommer ’de’ efter dig (jf. den skæbne, der har ramt fx John F. Kennedy, Aldo Moro, Edward Snowden, Julian Assange, Andrew Tate m.fl. – min tilføjelse, LN), og han runder af med at sige, at der er et fjerde tabuemne, nemlig ZIONISMEN.

Disse temaer er ‘the big four’ og ‘actually they are interrelated’.

Kay Griggs Interview 1998
Den anden video ligger mærkeligt nok stadigvæk på YouTube, men når jeg søger på navnet Kay Griggs, kommer linket ikke frem hos mig. Jeg håber, at optagelsen er blevet gemt et andet sted end på YouTube.

Det er et interview fra 1998, og det har rystet mig i min sjæls grundvold. Jeg troede, at jeg var hardcore, at de seneste tre år havde galvaniseret mig, men nej. Interviewet tager 7 timer, 18 minutter og 15 sekunder, og det er hjerteskærende.

Her kommer introduktionen:

“Katherine Pollard Griggs, former wife of Marine Corps Colonel George Griggs learned about her husband’s job. Her husband would drink too much and he started talking openly about the real workings of the U.S. military, leadership training, drug-running and weapons sales, and the secret worldwide camps that train professional assassins.

His stories were about murder, corruption, assassinations, and government lies.

After he disappeared for a short time, she began receiving threats and decided to tell her story. Kay is a professing Christian and was married to Marine Corps Colonel George Griggs in the late 1980s, who raised to an influential position as Chief of Staff. She came to realize that he was entirely mind-controlled. He abused and battered her when he drank” (min fremhævelse – LN)

***

Jeg kan varmt anbefale dig at se og lytte til interviewet, før det bliver fjernet, selv om det trækker tænder ud. 
De stakkels, stakkels unge mænd, der kommer i kløerne på psykopater, ’sexual perverts’ og mentalt utilregnelige mennesker. Mens de i deres naivitet tror, de skal ind i militæret og sætte handling bag deres patriotisme og kæmpe for frihed og demokrati. Fuldstændigt som unge frihedselskende ukrainere med hjerte og sind på rette sted, der bliver ofret som led i UK / US-deep state / NATO’s sataniske, globalistiske, geopolitiske agenda.   

En af de allerværste i verdenshistorien har vist sig at være Henry Kissinger. Jeg vil ikke referere, hvad der bliver fortalt om ham i videoen.

Del artiklen her: