I DISSE ’ONKEL REJE’-TIDER

Child
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger har NewSpeek samlet en række links om FN-agendaen: At normalisere pædofili.

WHO og FN koordinerer global plan for at afkriminalisere pædofili – America Out Loud

”WHO og FN er engageret i en omfattende kampagne for at normalisere pædofili og seksuel aktivitet hos voksne med børn fra fødslen og samtidig kriminalisere dem, der søger at beskytte børn mod seksuelle rovdyr.
Dette globale angreb på børn er en del af den onde plan, der er fast besluttet på at underminere den åndelige, medicinske, psykologiske og politiske ødelæggelse af den vestlige civilisations jødisk-kristne værdier.”

”Ingen steder i nogen af WHO’s og FN’s dokumenter nævnes de ekstreme psykologiske og fysiske traumer eller livslange ar, der skyldes voksnes seksuelle misbrug af børn.”

StopWorldControl

Der er grund til at råbe alarm, når WHO, FN o.a. gør, hvad de kan for at fremme pædofili og seksualisering af børn helt ned til babyer m.m. Og denne rædselsfulde dagsorden har også ramt Danmark. Jf. den nylige debat om dragshowet på Frederiksberg Bibliotek.

FatherChild  

***

“Children should have sex partners” – The UN agenda to normalize pedophilia (stopworldcontrol.com)

Anonymous

***

Onkel Reje

I Danmark har vi i skrivende stund Onkel Reje på dagsordenen.  Peer Brændgaard, der har fulgt sagen tæt, skriver bl.a.:

”Onkel Reje er efter min vurdering reelt seksualisering af børn og pædofilisering af samfundet, der tjener en dybere, transhumanistisk og satanisk-spirituel agenda. Men da Onkel Reje er camoufleret som børneunderholdning på selveste DR, så lader vi os og vores børn ramme af dette psykologiske informationsvåben.

Hvis man vover sig til at kritisere Onkel Reje for pædofilisering, så bliver man offentligt udskammet og beskyldt for at være en hadefuld, voldsparat, idiotisk konspirationsteoretiker med vrangforestillinger, der burde tvangsindlægges i et psykiatrisk fængsel. Og det kan meget vel blive realiteten i en ikke så fjern fremtid, at systemkritikere får en sådan diagnose med tvangsindlæggelse på ubestemt tid som den eneste behandling – for vores egen skyld, naturligvis. ”

Kilde: https://perbraendgaard.dk/2023/05/10/camouflage-udskamning-her-er-besaettelsesmagtens-strategi/

Nok et indspark:

Det skal være tilladt at sige, at man får kvalme af Onkel Reje (jyllands-posten.dk)   

Del artiklen her: