I DENNE UNIVERSITETSBY FØLER KUN 18,5 PROCENT AF KVINDER SIG TRYGGE

Del artiklen her:

Indvandring fra kulturer med et anderledes syn på kvinder betyder, at der grundet utryghed er færre kvinder i det offentlige rum mange steder.

En undersøgelse bygget på interviews med hele 3.900 unge kvinder i Uppsala i Sverige viser, at kun 18,5 procent af dem føler sig trygge i den kendte universitetsby. I 2013 var tallet 45 procent, hvilket tyder på, at kvinders følelse af tryghed ved at færdes offentligt i Sverige er stærkt dalende.

Talsmand for det lokale politi, Daniel Larsson, mener, at det skyldes, at “unge indvandrergrupper” angriber svenske piger. Selv fortæller Daniel Larsson, der med sin position i politiet har god adgang til information om farer i byen, at han har forbudt sine døtre at befinde sig i midtbyen og på banegården om aftenen.

Læs også: SVERIGES ISLAMISKE STATER: “MORALPOLITI” TRUER KVINDER TIL AT GÅ TILDÆKKET

51,7 procent af unge mænd er trygge ved at færdes offentligt i Uppsala.

Tidligere har en stor statslig undersøgelse vist, at 34 procent af svenske kvinder på landsplan i det forløbne år af frygt for overgreb har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel.

NewSpeek har før beskrevet, hvordan store dele af Sverige nu reelt kontrolleres af bevæbnede islamiske militser. Her er svensk politi ikke i stand til at komme ind, endsige håndhæve loven. Istedet hersker religiøs lov opretholdt af lokale patruljer.

En række kvinder fortæller til svensk TV4, hvordan alt fra naboer, ukendte mænd og kvinder, selv børn og unge, truer dem til at følge sharia.

Hvis ikke kvinderne lader sig kue, optrappes chikanen. En kvinde fortæller til TV4, hvordan en flok mænd klatrede ind i hendes lejlighed via nedløbsrøret og konfronterede hende, fordi hun havde sagt fra overfor deres trusler.

“Jeg føler frygt og magtesløshed,” fortæller kvinden.

Også i Tyskland er den gal. 48 procent af tyske kvinder fortæller, at de af frygt undgår bestemte områder i deres eget nabolag. 44 procent af dem mener, at deres personlige tryghed trues af indvandring fra “islamisk prægede lande”. Bor­win Ban­de­low, professor i psykiatri ved universitetet i Göttingen påpeger, at kvindernes frygt er “velbegrundet”.

Læs også: HVORFOR ELSKER DANSKE KVINDER MUSLIMERNE?

Frankrig har, ligesom Sverige og Tyskland, taget imod et stort antal migranter og flygtninge fra især islamiske lande. Dette har tilsyneladende også ændret livsvilkårende for mange kvinder i landet. Dagbladet Le Parisien beskriver hvilke uhyggelige vilkår stadigt flere kvinder i kærlighedens by, Paris, lever under:

“Kvinder i det østlige Paris klager over, at de ikke længere kan bevæge sig udenfor uden at blive udsat for kommentarer og fornærmelser fra mænd. Der er adskillige hundrede kvadratmeter vej, hvor kun mænd kan være, og hvor kvinder ikke længere har ret til at færdes. Cafeer, barer og restauranter er forbudt for kvinder, ligesom fortovene, metrostationen og pladserne.”

Bar hud straffes med trusler, og tildækker man ikke sit hår, risikerer man at det bliver brændt af:

Unge piger kan ikke længere gå ud alene, de kan ikke gå med en nederdel eller med bukser, der sidder tæt på kroppen uden at det bliver påtalt. En kvinde fortalte, hvordan nogen havde brændt hendes hår med en cigaret.”

Video: Tysk tv interviewer kvinder, og alle som en er de blevet bange for at gå alene på gaden. Midt under interviewet kommer en flok migranter gående og råber “Luder!” Kvinderne fortæller journalisten: “Nu kan du selv se hvorfor.” (engelske undertekster):

Del artiklen her: