HVORFOR SKAL MORDERNE BESKYTTES?

Justice
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Efter at anklagemyndigheden har besluttet at trække Steen Raaschou i retten for at have linket til Louisa Vestager Jespersens dødsvideo, går myndighederne nu efter Uwe Max Jensen. 


Han står anklaget for at have vist et billede af den franske skolelærer Samuel Patys afhuggede hoved, som morderen, Aboulakh Anzorov, selv havde publiceret. Her er der altså tale om en ugerning i Frankrig, som man ikke må vise i Danmark.

Der begynder at tegne sig et mønster.

Tænker man tilbage til sagen om Basil Hassan, står det stadig uklart, hvorfor domstolene opretholdt et navneforbud, efter at han på dansk foranledning var blevet fængslet in absentia, og navnet var ude i tyrkisk presse. Det kunne i hvert fald ikke være af hensyn til sagens efterforskning.

Derfor får man mistanke om, at formålet var et ganske andet – nemlig at skjule den uheldige morders islamiske identitet.

I årtier har en alliance af politikere, myndigheder, medier og eksperter af al magt villet forhindre befolkningen i at få kendskab til den ondskab, som den samme alliance har sluppet løs i Europa.

Der er kun én ting at gøre, nemlig at blæse de herrer og damer en lang march.

Del artiklen her: