HVOR STÅR PUTIN I FORHOLD TIL WORLD ECONOMIC FORUM OG DEN GLOBALISTISKE ELITES PLANER OM AT UNDERTVINGE HELE KLODEN?

UkraineMap
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Ligesom jeg tidligere altid måtte lægge ud med sige: Jeg er ikke racist – når jeg satte spot på islam, islamisk kultur/ideologi og islamiseringen af Danmark og Vesten, så er situationen i dag næsten tilsvarende i forhold til Putin og invasionen i Ukraine. 

Så altså: Jeg forsvarer IKKE Putin, men jeg insisterer på, at der er flere vinkler og facetter end den propaganda, de statskontrollerede medier tæppebomber os med. Hvor Putin vågnede op efter en dårlig nat og besluttede sig for at invadere Ukraine. 

Må jeg foreslå at lytte til John Mearsheimer – der ligger et hav af YouTube-videoer på nettet – og få en langt mere nuanceret indføring i konflikten. 

Vi kender mønstret
Vi kender mønstret i de statsbetalte medier. Først skulle vi skræmmes med klima-alarmisme, så covid, så Ukraine – og lige om lidt bliver det klimaet igen. Og så en fødevarekrise, der kan blive helt reel. Alt imens the Great Reset rulles ud: ”Du skal intet eje, og være lykkelig over det.” 

Hvor ond og grim Putin end males og sikkert er, har jeg haft et lille håb om, at han ikke var en del af World Economic Forum og den globalistiske elites våde drøm om den ultimative kontrol over den ganske klode. 

Det håb svinder ind, hvis Paul Craig Roberts har fat i den lange ende i kommentaren Putin Reappoints Russian Central Bank Chief Who Handed Over Russia’s Reserves to Russia’s Enemies. 

JEG VED DET IKKE! Jeg kan stadigvæk ikke finde mine egne ben. Jeg ved bare, at de statskontrollerede medier ikke fortæller sandhederne. 

Derfor: NewSpeek hører meget gerne fra følgere, der har valid dokumentation for, at Putin er med i slænget omkring Klaus Schwab & Co. 

Hvis det er tilfældet, er al håb vist ude? 

Great Reset – fase 2
Kan du klare mere, så kommer her nok et link:  The Great Reset Phase 2: War 

”Welcome to the second phase of the Great Reset: war.

While the pandemic acclimatised the world to lockdowns, normalised the acceptance of experimental medications, precipitated the greatest transfer of wealth to corporations by decimating SMEs and adjusted the muscle memory of workforce operations in preparation for a cybernetic future, an additional vector was required to accelerate the economic collapse before nations can ‘Build Back Better.’

(…)” 

Del artiklen her: