HVIS VESTERLÆNDINGENE STOD SAMMEN

Christianity-vs-Islam
Del artiklen her:

Af John Laursen.

For Vestens fjender – globalisterne, grønne kommunister, sortuniformeret nazist-pøbel, woke-psykopater, pave Frans, islam, Tedros, Soros, Obama, Gates, Clinton, City of London, Rothschild, Rockefeller, Blackrock, perverteret medicinsk videnskab, WHO, UN, EU, NATO – handler det om at så splid mellem Vestens befolkninger, så der ikke er enighed mellem dem.

Der er ikke noget, der vil glæde Vestens fjender mere end at se Vesten ødelagt af interne krige og uenighed mellem forskellige grupper af vesterlændinge over ’syge’ emner (identitetspolitik, transgender, juridisk kønsskifte mv.).

Hvis vesterlændingene stod sammen i enighed med fælles vilje, ville kampdagen være skøn, og vesterlændingene ville besejre deres aggressive, sataniske fjender.

Pave Frans tilhører det samme foretagende som Ignatius Loyola, skaberen af den spanske inkvisition. De er begge jesuiter. Disse katolsk-kristne jesuiter brændte og myrdede millioner af Sydamerikas oprindelige befolkning.
Så pave Frans er som jesuit ikke fremmed overfor befolkningsreduktion, og det er derfor forståeligt, at han er på hold med de ovenstående globalister, som vil reducere verdens befolkning til omkring 500 millioner mennesker.

Bange for at gøre op med hyæneflokken

Der tales meget om at få menneskene til at vågne op og besinde sig på realiteterne, og det er godt, at mange har gjort det. Mange er imidlertid bange for at gøre op med hyæneflokken, som de tankeløst og synkront følger, bange for at gøre op med de dogmer, det snæversyn og de kilometertykke fordomme og blokeringer, som hyæneflokken har, bange for at stå på egne ben.

Til dem må det siges: I er ikke alene, bare søg mennesker, I er på bølgelængde med, og som forstår jer.

Som måske bekendt blev der i søndags afholdt en demonstration i den amerikanske hovedstad mod en potentiel WW3 atomkrig forårsaget af Amerikas og Natos illegitime indblanding i og optrapning af Ukraine-krigen.

Scott Ritter
Til at begynde med blev FN`s chef-våbeninspektør i Irak, Scott Ritter – ham der som bekendt kunne rapportere til verden, at Irak ikke var i besiddelse af masseødelæggelsesvåben – indbudt til at holde en tale ved begivenheden.

Men woke-folkene, neurotiske feminister, LGBT+ (bøsser og lesbiske), grønne kommunister etc. strøg ham fra talerlisten. Efter protest fra de fleste af talerne blev Scott Ritter så inviteret igen. Men woke-folkene strøg ham igen fra talerlisten.

Dette viser woke-folkenes afgrundsdybe intolerance og kilometertykke fordomme og blokeringer over for andre end dem selv. De mangler evnen til at skelne, differentiere, og fordi de bilder sig ind, at de er de krænkede, hylder de den opfattelse, at det kun er dem, der har ret til at demonstrere.

Kilder:

https://rumble.com/v2a0qqi-scott-ritter-uncanceled-rage-against-the-war-machine-speech.html

https://rumble.com/v29v72q-scott-ritter-extra-ep.-46-ask-the-inspector.html

https://rumble.com/v29p0hq-warroom-battleground-ep-235-ai-the-new-religion-of-the-woke.html

https://rumble.com/v1vacoc-the-popes-new-10-commandments-revealed-today-on-mount-sinai-14.11.2022.html

Del artiklen her: