HVILKEN ROLLE SPILLER PUTIN? ER HAN I VIRKELIGHEDEN ALLIERET MED DEN GLOBALISTISKE MAFIA?

UkraineRussia
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Som så mange andre raver jeg rundt i labyrinten The Great Reset, hvor den gode – eller rettere sagt dårlige – nyhed dog er, at stadig flere brikker falder skræmmende ubehageligt på plads. 

Det næsten færdige billede er alt andet end opmuntrende: Jeg bliver reduceret til en skakbrik, selvfølgelig en af bønderne, og skal spise insekter. Flyrejser og champagne, forget about it!  Jeg er en elendig ’lotus eater’. 

***

OwnNothing
***  

Min gradvise erkendelse – indhentet igennem 2½ år – af, hvad der er gang i, betyder også, at jeg tvivler på stadig flere af de officielle narrativer – der tilsyneladende lige præcis er FORTÆLLINGER opfundet til lejligheden. Magthavernes, altså. 

Eksempler på falske narrativer
Eksempler på falske narrativer:  Mordet på John F. Kennedy (jf. her og her), 9/11 (jf. her og  her) og månelandingen (sic!!!!) (jf. her) (Desværre på engelsk – men forsøg at tage livtag med podcast’erne, de er fremragende). 

På den baggrund er jeg også i tvivl om Putins rolle og stadig mere overbevist om, at han ikke er på de konservative værdiers sider, jeg bekender mig til i form af kernefamilien med far-mor-børn som grundstammen – et samfund, hvor familien er i opløsning, er et samfund i opløsning – orden(tlighed), (nationale) grænser og en mere eller mindre forankret tro på, at der er noget større end MIG! – og at mennesker ikke skal lege gud.  

Putin
Hvad angår Putin specifikt, har jeg fået følgende tilsendt: 

“Here we go, Putin the great hero….

Russia’s partial mobilization has turned into one of the world’s strictest compulsory vaccination decrees
https://edwardslavsquat.substack.com/p/russia-begins-vaccinating-mobilized
 

  • altså 

Russia begins vaccinating mobilized citizens

  • Evading mobilization (and mandatory vaccination) could lead to 10 years in prison”

Min kommentar til linket: Den omstændighed, at Rusland har gang i tvangsinjektioner med nødgodkendt, eksperimentel gift (det er jeg begyndt at kalde ’vaccinerne’), kan kun pege i én retning: Putin er en del af den globalistiske mafia, Mr. Global, kulten, the cabal – kald den, hvad du vil, så længe vi har på det rene, at vi taler om den samme lille psykopatiske selvbestaltede ’elite’, der har våde drømme om verdenskontrol – og pt er godt på vej.   

Jeg er stadig i tvivl om både Trump og Tucker Carlson, selv om de siger alt det rigtige.    

(Gen)læs gerne mit bud på de 3 niveauer i virkelighedsbeskrivelsen hentet hos Antony C. Sutton. 

Måtte de herrer Trump & Tucker tilhøre ’the good guys’, the White Hats, kavaleriet. Men jeg tror desværre, det kan reduceres til ’hopetimism’!

Del artiklen her: