HVEM ER DE DUMME?

christiansborg
Del artiklen her:

Af Ruth Bering.

Hvad jeg mener? Jo, ser De, vi har et parti, som hedder Enhedslisten. Det er muligt, at de indbyrdes er enige, men om hvad ?… Og er det gået op for dem, hvad der skete med Sovjetunionen, som skulle være noget af et forbillede for dem, for hvor er Sovjet i dag ?

Jeg har rejst i landet både før og efter Murens fald. Det duede nemlig ikke, det, de gik og lavede, skal jeg hilse at sige, det med, at man i solidaritetens navn skulle fordele værdierne, så alle fik lige meget. Ingen skulle være rige, og ingen skulle være fattige… alt imens landet og folket blev fattigt og forarmet. Som Thatcher sagde: Socialister, de løber jo altid tør for andres penge.

Er det det, man stadig mener i Enhedslisten? Alt imens partimedlemmer køber millionvillaer på Frederiksberg… så længere rækker solidariteten altså ikke. I skal gøre, som jeg siger, ikke som jeg gør. Men tag da endelig drivkraften fra danskerne .. glæden ved at være dygtig og præstere noget, som også kommer samfundet og dermed alle til gode.

Hans Hauge skriver: ”Engang ville de røde have revolution og afskaffe klassesamfundet…. De læste Marx’ “Kapitalen”, nu forsvarer de Koranen. I dag får de venstreorienterede identitet ved at være imod tegninger af Muhammed. De går ikke ind for ubegrænset ytringsfrihed. De siger i kor: “ytringsfrihed, men…”

Hvorfor er Marx skiftet ud med Muhammed ? Det er jo ikke, fordi de røde er blevet religiøse selv, men det er, fordi de muslimske indvandrere er blevet det nye proletariat. De har ganske enkelt indtaget arbejderklassens plads, da den blev tom, fordi arbejderne blev borgerliggjorte. De røde venter på et arabisk forår i Danmark”.(b.dk 23.2.2015). Så nu gælder det om at holde sig inden for i varmen hos muslimerne.

At Morten Østergaard har sørget for at fordoble sit partis mandater ved hjælp af venlig muslimsk bistand bl.a. fra den radikale islamist Kasem Said Ahmad, forhenværende talsmand for Islamisk Trossamfund, er ikke en hemmelighed. Og i jagten på muslimske stemmer blåstempler naive danske politikere rabiat islam.

Smilende og tæt sammen blev Pernille Skipper fotograferet med Kasem Said Ahmad på en palæstinensisk konference i Danmark, hvor en af hovedkræfterne var Kasem Said Ahmad. Ja, men er det ikke mageløst, som det har udviklet sig for Danmark de seneste årtier ? Samme Kasem har været medlem af EL, men skulle nu være ekskluderet af partiet. Jo, for han vil smide sten efter utro kvinder, og den slags bruger vi trods alt ikke i Danmark…. endnu.

Og som om det ikke er nok, udtaler Pernille Skipper (Den Korte Avis 5.2.):..”at hun dengang ikke anede, hvem hun iført palæstinensertørklæde blev fotograferet sammen med”. Sært, at Pernille Skipper ikke vidste, hvem han var, for på det tidspunkt var Kasem Said Ahmed medlem af Enhedslisten. Ved de ikke, hvad de foretager sig som medlemmer af Folketinget, bortset fra at inkassere gagen og alt det løse ?

På blot tyve år er antallet af ikke-vestlige stemmeberettigede til Folketinget næsten tredoblet og udgjorde ved valget 2019 4,4 pct. af de stemmeberettigede – blandt andre Zenia Stampe anbefales af en rabiat islamist. (Den Korte Avis 5.2.)

Men hvem er de dumme? Ikke muslimerne, der lige så stille undergraver vort samfund, mens danske skatteydere årligt bidrager til festen med 78 mia. kr. til diverse kulturberigende formål, mens politi og andre etater får sparekniven.

Og så har integrationsminister Mattias Tesfaye opdaget, at moskeer i Danmark finansieres af Saudi-arabiske olie-milliardærer, som i årevis har købt sig ind i europæiske moskeer, der har modtaget anseelige donationer..(b.dk 24.1.).

Er der moskeer i Danmark? Ja, da, sådan ca. 170 af slagsen, og står det til Tyrkiets præsident Erdogan, skal han nok sørge for, at det ikke bliver de sidste.

Så nu må der gøres noget, hvorfor Tesfaye har udarbejdet en lang forbudsliste over alt det, moskeer ikke må. For vi skal passe på, hvem vi lukker ind, siger han.. .

Ja, det skulle danske politikere have passet på for flere årtier siden. Men I har dummet jer, og i dag står den på symptombehandling.. mere af det samme, igen og igen for milliarder af skatteyderkroner, men det er too little and too late.

”Skiftende regeringers udlændingepolitik har været ét langt cirkusnummer. Man vinder valg ved at lyde kontant, bagefter kan det være ligegyldigt, idet danskerne er blevet et publikum, forført af gøglere, illusionister og alternative begavelser.” (Jalving, Jyllands-Posten 26.2.)

Som en muslimsk jurist sagde: “The occupation of the West will be done without war but quietly, with infiltration and subversion.” (Robert Spencer, Jihad Watch 1.2.2018).

Artiklen har været bragt i Nordjyske 12.feb.2020

Del artiklen her: