EU ER RAMT AF GALOPPERENDE (STORHEDS)VANVID

EUflag
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Ifølge EU’s budgetkommissær skal Danmark ikke regne med at kunne holde udgiften til EU på det nuværende niveau. Hvis migration og klima skal opprioriteres, er der behov for flere penge fra medlemslandene.

Opprioritering af MIGRATION???? Er manden – og EU-toppen – blevet ramt af galopperende vanvid?  De vesteuropæiske stater (med Frankrig og Sverige i spidsen) er ved at blive tvunget i knæ af massemigration – især unge mænd socialiseret i en voldsbaseret klankultur – fra fejlslagne stater i Mellemøsten og Afrika, og nu vil kleresiet i EU, herren stå os bi, lukke endnu flere ind.

Og klimaet? I Danmark vil de klimabesatte politikere på Christiansborg bruge 800 milliarder til at sænke temperaturen – ja, hvor meget? Mikroskopisk. Jamen, er de andet end lakajer for den flossede EU-adel? Dette kleresi i Bruxelles, der månedligt scorer kassen og skummer fløden på bekostning af de oprindelige befolkninger – uden nogen sinde at skulle stå til regnskab nogen steder. Med den tvivlsomme sidegevinst, at deres magtudøvelse smadrer tidligere velfungerende suveræne nationalstater.

Føj, for den lede. 

(Læserbrevet er afvist af Jyllands-Posten)

Del artiklen her: