HVAD SKAL VI MED EN UKRITISK, IMPOTENT SUNDHEDSSTYRELSE?

SST
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Erik Refner, der i flere omgange har leveret bidrag til NewSpeek, har givet os lov til at bringe følgende mailkorrespondance. Vi har tilladt os at redigere ganske let – i form af at tilføje et par ord, der var faldet ud, samt indsætte tegn, der letter læsningen på skærmen. 

***

Den 21. december 2020 kl. 12:28 skrev Erik Refner til Sundhedsstyrelsen. Han skrev tilsvarende til den svenske “Folkhalsomyndigheden”, men har endnu ikke hørt noget fra sidstnævnte. 

***

Brevet til Sundhedsstyrelsen lød:

En alvorlig opfordring til at ændre kurs

Til alle i Sundhedsstyrelsen

Hvordan er det muligt for Sundhedsstyrelsen stadig at tro, at der findes en Covid-19 pandemi? Der må da være nogle af jer, som har en smule sund fornuft i behold? Er I slet ikke klar over, at I begår en forbrydelse imod menneskeheden, for hvilken der nylig er afsagt en dom på 10 års fængsel? 

Vågn dog for pokker op inden I bliver stillet til ansvar for jeres hensynsløse propaganda.

1000-vis af læger, forskere, professorer, sygehuspersonale over hele verden fortæller, at det I kalder en Covid-19-pandemi, ikke er alvorligere end en almindelig influenza.

For et par uger siden kom en gruppe af videnskabsfolk med deres peer-review af PCR-testen, som I har lagt til grund for at lukke Danmark ned.

Deres konklusion: Den er totalt ubrugelig til at afgøre om mennesker er smittet med nogen form for virus – altså heller ikke den såkaldte Covid-19 virus. Af “uforklarlige” grunde er en peer-review ikke gjort tidligere. Der har været nogle forfalskninger, se bl.a. den hårrejsende historie om “doktor og professor” Christian Drosten nedenfor – men han er ikke den eneste. Bemærk at denne ubrugelige test endog har registreret avokadoer som smittet. 

Langt alvorligere er det dog at PCR-testen ligger til grund for nedlukning af det meste af vestverden, slagtning af millioner af mink, maske-tvang, indelukninger og endog fængsel og meget, meget mere.

Jeg kan forsyne jer med massevis af links til mange vidende, ikke-korrumperede læger, virologer m.fl. Følgende lille udpluk burde være tilstrækkeligt for de fleste:

VÄRLDSNYHET – PCR-test är ogiltigt

https://www.youtube.com/watch?v=HRdlJ_xY5Y4 

Doctors & Medical Professionals From All Over The World Speak Out: https://www.brighteon.com/35721a21-0352-4334-82e7-42cb2933d8a1

Dr. Reiner Fuellmich: The PCR Pandemic, Crimes against Humanity: https://www.bitchute.com/video/zarFW3hwuyBc/ 

Speciel interessant måske er denne sidste:

Folketribunal under Romtraktaten har afsagt sine domme. Forbrydelse imod menneskeheden: https://newsvoice.se/2020/12/folktribunal-varldsledare-brott-mot-manskligheten/ 

Måske ved I ikke, at alle lande som har tilsluttet sig Romtraktaten (herunder Danmark), er forpligtet til at følge domme, som afsiges i overensstemmelse med traktatens auspicier. 

For en lille måned siden afsagde dette såkaldte folketribunal blandt andet en dom på 10 års fængsel til alle, som er indblandet i at lovgive, oprette, vedligeholde eller propagandere for nedlukninger, maske-bæring, “social-afstand” m.m. som følge af Covid-19. 

Tribunalet som består af 31 jurister og fagfolk fra hele verden har fundet, at nævnte tiltalepunkter er en forbrydelse imod menneskeheden.

Vedhæftet finder du lidt om Christian Drosten: Coronavirus Scandal Breaking in Merkel’s Germany.pdf

Vær sød at kontakte mig, om du [I] imod forventning behøver flere oplysninger.

Mange hilsner

Erik Refner

I dag den 19. januar 2021 fik jeg svar fra Sundhedsstyrelsen. 

Det meget venlige svar lyder:

Kære Erik Refner,

Tak for din henvendelse.

Sundhedsstyrelsen har modtaget din mail samt input og tager dette til efterretning.

Med venlig hilsen

Freja Gruschy

Informationsmedarbejder

***

Til NewSpeek! 

Betyder dette ikke: at alle i Sundhedsstyrelsen er bevidste om løgnen – at der skulle være tale om en pandemi, at hvad de er involveret i er ”en forbrydelse imod menneskeheden”, at PCR-testen er et ubrugeligt falsum, at et Folketribunal under Romtraktaten har idømt de ansvarlige 10 års fængsel for alle de mord, som er en direkte følge af nedlukningerne? 

Jeg må gå ud fra, at i det mindste ”Alle i Sundhedsstyrelsen” nu er bevidste om dette og dermed også medansvarlige og iflg. nævnte Folketribunal også står til 10 års fængsel, eller hvad? 

Dokumentet jeg vedhæftede til Sundhedsstyrelsen finder I her.

https://www.globalresearch.ca/coronavirus-scandal-breaking-merkel-germany/5731891 

Mange hilsner

Erik

Del artiklen her: