HVAD FOREGÅR DER I VIRKELIGHEDEN I UKRAINE?

Lira
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Det er utroligt svært at finde sine egne ben i Ukraine-konflikten. Hvad er op og ned? Hvad er sort? Hvad er hvidt? Eller er det hele som sædvanligt grågrumset? 

Dog er én ting sikker: Propagandaen brager løs i de danske, statsfinansierede medier, alt imens de bryster sig af at have en fri presse. I modsætning til Ruslands propaganda! 

Skal man le eller græde over selvfedmen og uvidenheden blandt folk, der kalder sig journalister? Mens de plaprer og papegøjer af efter Reuters og Washington Post og the Guardian. 

I det omfang de ikke er købt og bestukket til at opdigte en fortælling, der går den globalistiske elites ærinde. Kritisk journalistik kan man se i vejviseren efter.  

Mon ikke Udo Ulfkotte skal på banen med meget jævne mellemrum? 

***

USA vil igangsætte et false-flag angreb med kemiske våben

Her kommer en række links, der giver langt flere facetter til konflikten. 

Som vi altid skriver: Lyt, læs og døm selv.  

Først to uhyggelige referencer, NewSpeek har fået tilsendt af en følger: 

”USA vil inden længe igangsætte et false-flag angreb med kemiske våben i Ukraine. Amerikaneren Gonzalo Lira som opholder sig i Karkov forklarer i denne video hvorfor

Synes du, at Lira taler sund fornuft, kan du også høre hans udlægning af krigshandlingerne i Ukraine her på VeteranToday’s webside. 

En lille anti-dosis til Vestens løgne-presse, måske?”  (citat slut)

***

Her nok et par links, der kan kaste lys over, hvad der egentligt foregår i Ukraine:  

Biological Warfare Labs in Ukraine – Nazi Death Scientists 

Francis Boyle, JD, professor of International Law at the University of Illinois, and the leading expert on biological weapons emphatically states that the labs found in Ukraine by Russian troops are funded and run by the USA. The thousands of scientists working in these labs all over the world he calls, Death Scientists.

CRISIS in UKRAINE: What’s REALLY Going On       

*** 

Aldrig havde jeg troet, at der var så meget ondskab i verden

Aldrig havde jeg troet, at der var så meget ondskab i verden. Nu skal ukrainere og russere slå hinanden ihjel. Lige præcis de stærke, unge, patriotiske mænd, vi har brug for i resterne af Vesten – og nogle mennesker, der er langt nærmere dansk kultur end dem, der kommer fra de islamiske lande. 

Fuck – pardon my French – den globalistiske elite. Så få mennesker med så meget magt, at de kan smadre tilværelsen for milliarder af helt almindelige mennesker, der bare gerne vil leve i fred. Det er aldeles fortvivlende. 

UkraineMedia

Del artiklen her: