HVAD DER VENTER OS FORUDE – SCHWAB OG CO. I DAVOS HAR STORE PLANER

Schwab
Del artiklen her:

Af Alain Falento. 

[Den personificerede ondskab? – NewSpeeks spørgsmål – og mellemrubrikker ]

***

Det er vanskeligt at forsvare den påstand, at der er en åbenlys forbindelse mellem Davos Forum, EU, Covid og sundhedspasset uden at blive anklaget for konspiration eller højreekstremisme.

Og jeg må indrømme, at denne satansklub for en gangs skyld har ret. Faktisk er der ikke noget komplot eller nogen konspiration i forbindelse med denne forsamling af den gode grund, at intet af det holdes hemmeligt.

Al information vedrørende dette projekt er tilgængelig, forudsat at men ved, at denne kult eksisterer, og man har lyst til at grave i det. Ja vi er blevet så værdiløse i deres øjne, at de ikke engang gør sig den ulejlighed at være det mindste diskrete.

Edgar Degas har sagt: “Fra en alder af 40 har du det ansigt, du fortjener”.

Hvis man anvender den grundsætning på Klaus Schwab, må man i sandhed sige, at det en alvorlig straf. 

Klaus Schwab
Det er almindelig kendt, at Schwab voksede op i en familie, hvor man for at være korrekt ikke kunne være modstander af Det Tredje Riges ideologi.

Klaus Schwab er en gammel tysker på 84, som snart kan se en ende på livet. Han er en slags karikatur på en rig tysk pensionist med det hovmod, som karakteriserer dem, der mener, at verden begynder ved deres fødsel og vil ende ved deres død.

Klaus Schwab er grundlæggeren af Europæisk Økonomisk Forum i Davos, der holder deres årlige møde på et schweizisk skisportssted. 

Hvert år kommer verdens hyper-klasse (milliardærer, højtstående politikere, statsoverhoveder, EU-repræsentanter, bankdirektører og store industribaroner) og tilbringer en uge for at vise hinanden deres muskler og genopfriske hukommelsen om, hvordan man bedst holder den rette kurs.

Davos er altså stedet, hvor det især gælder om at gøre sig set og hørt, og man er beæret over at være blandt de udvalgte, der kan få lov til at deltage i begivenheden og være blandt beslutningstagerne i de økonomiske og sociale planer.

Davos er også stedet for prostituerede, ligesom sælgerne af is i sommersæsonen. Alle escorter fra hele verden strømmer til stedet og slæber en hale efter sig af alverdens svindlere og røvere af enhver slags.  

Selv om det ikke er målet med denne artikel, er det på sin plads at præcisere, at det, der siges på Forum i Davos, er overordentligt interessant, eftersom det er der, ideologierne bliver udklækket og vil blive anvendt til at bestemme vores fremtid. Lad os ikke glemme, at det var i 70’erne konceptet “globalisering” og “globalisme” blev udtænkt hos Forum i Davos med alle de ubehagelige konsekvenser, vi alle mærker til i dag.

Siden covid-19 pandemiens start har hyper-klassen været bevidst om, at det system, som de fik sat i gang, og som hviler på gældsætning og globalisme, vil løbe tør for damp. Men uden den mindste usikkerhed forklarer de os uden at blinke, at det nu er tid at skifte paradigme (skifte kurs hos de herskende klasser).

Great Reset
I sin middelmådige bog “Great Reset”, som skal forestille at være et filosofisk, økonomisk essay, er Klaus Schwab talerør for denne hyper-klasse og beskriver for os i detaljer denne dystopiske verden, som venter os. 

Først og fremmest foreslår Schwab, at den ganske verden lukkes inde i tre på hinanden følgende år – for at standse covid-19.

Dernæst finder han al gæld i den vestlige verden – den private såvel som den offentlige –   ubæredygtig. Derfor foreslår han at nedlægge nationerne og erstatte dem med en verdensregering, der selvfølgelig kun styres af hans venner fra hyper-klassen. Alle former for valg skal naturligvis afskaffes. Man må lade de kloge styre situationen, mener han.

Hvad angår os borgere, foreslår Schwab og hans venner intet mindre end at fratage os enhver form for værdier og enhver form for individuel frihed. Og han har allerede sit slogan klar: “Du skal intet eje, men være lykkelig”. 

For dem som vil føle sig fristet til at mene, at dette kun er en gammel egoistisk og senil mands vrøvl, tillader jeg mig at råde dem til at tænke over ligheden mellem denne galnings tankegodt og vores virkelighed, som den ser ud i dag. 

Åget af et ”sundhedspas”
I et par år har vi levet i et Europa under åget af et “sundhedspas”. Som et gyseligt eksempel på magtmisbrug blev alle i Frankrig, som nægtede at underkaste sig, udelukket fra offentlig transport og sundhedssystemet, og mange blev endda fyret, ikke mindst et stort antal blandt sundhedspersonalet. 

Det er endda sådan i Frankrig, at selv om tvang om passet nu er ophævet, er det ikke forsvundet, og det er endda usikkert, hvornår det igen bliver påtvunget. 

I virkeligheden er passet mere et teknisk spørgsmål, da alle vaccinepas i EU-landene er indrettet med henblik på inter-operationalitet mellem staterne.

Udviklingen af denne teknologi er en del af et europæisk direktiv, som dikterer en tvungen digitalisering af alle europæiske stater inden for alle offentlige og private domæner. Derfor er den digitale dokumentmappe blevet oprettet.

Påkrævet i alle EU-lande at indføre en digital identitet
Fra 2024 vil det blive påkrævet i alle EU-lande at indføre en digital identitet. Det forklares selvfølgelig med at være til fordel for personens egen sikkerhed, og der vil i denne digitalmappe findes alle relative oplysninger om personen (sundhedstilstand, kørekort, skatteoplysninger, indtjening mv.). 

Alt dette er ikke en del af et komplot. Det står skrevet sort på hvidt i EU-Kommissionens direktiv. Og man skal bemærke, at disse EU-traktater vil være indskrevet i dansk lov, og at det bliver umuligt at modsætte sig dem. 

Hvis det så bare blev derved, men situationen er allerede langt ud over det acceptable og udgør et angreb på den enkeltes frihedsrettigheder, som vi aldrig før har oplevet i vores land. Det er dog svært at forestille sig, at hyper-klassen som et vedhæng til EU vil standse der.

Er denne digitale identitet først indført, vil der kun være meget lidt frihed tilbage. Schwab har jo sagt det. Det er slut med det gode liv for dig.

Digital centralbankvaluta og rationeringsøkonomi
Måske ved du det ikke, men siden 2019 har BCE [Den Europæiske Centralbank] været i gang med udviklingen af en digital centralbankvaluta, som vil blive implementeret og bragt i cirkulation så hurtigt som muligt. 

Kontanterne vil forsvinde, og alle ved jo, at det vil ske. Men hvorfor oprette digitale penge, når vi allerede har kreditkort, og når pengene, som er indsat på vores konto, allerede er digitale?

For at besvare dette spørgsmål må man se nærmere på denne digitalvalutas natur og egenskaber. En detalje burde for længst have advaret den oplyste beskuer af disse teknologier. Nu ved vi, at den digitale identitetsdokumentation også kan bruges som digital pengepung og betalingsmiddel – som kan spærres. 

Der er bare det, at denne Centralbank har undladt at præcisere en lille detalje, nemlig at denne digitale valuta også kan programmeres.

Det vil sige, at i modsætning til kreditkortet kan brugen af denne nye digitale digitalpenge være betinget af indehaverens profil.

Lad os sige, at man er bagud med at få sendt bilen til syn. Så kan man f.eks. ikke købe brændstof på tankstationen. Der er ikke grænser for de ondskabsfulde restriktioner, der kan pålægges “synderen” f.eks. ved køb af bestemte dagligvarer.

Fra et økonomisk synspunkt er det langt mere alvorligt. I realiteten kan programmerede digitale penge ikke længere være at betragte som en valuta i sig selv. Uden at borgeren bliver underrettet, kan dennes valuta blive konverteret til rationeringsmærker efter diverse kriterier, som borgeren intet aner om.

I virkeligheden er vi allerede godt på vej mod en rationeringsøkonomi, hvor enhver tænkelig mobning og straf kan påføres den enkelte borger med et klik med musen.

Hvis man tror, at alt dette er konspirationsteorier, vil man ulykkeligvis snart erkende, at vi har passeret fiktionen. Regeringen begynder allerede ganske forsigtigt at forberede os på rationeringsmærker på energi.

Hvad angår Klaus Schwab, er han meget optaget af økologi og bevaring af naturen. Efter at have fløjet rundt over planeten og smagt de lækreste retter i alle verdens paladser hele livet igennem har han konkluderet, at forurening ikke er godt. 

[let redigeret] ’Så hør efter I svin. Mens I venter på at finde ud af, hvordan det menneskelige affald – som I er – skal genbruges, vil vi frarøve jer ejendom og rettigheder. Imens vil vi, de udvalgte, forhindre jer i at forurene yderligere’.  

Han har i denne uge indgået en aftale med Mastercard om at udvikle et programmerbart kreditkort, som vil tage højde for indehaverens Co2-aftryk og dermed kunne forhindre denne i at købe kød eller en flybillet i det tilfælde, at han har overskredet sin kredit. 

———————-

Alain Falento er fast kommentator på netavisen Riposte Laïque og Reseau International 

Kilde: https://ripostelaique.com/bien-comprendre-ce-que-schwab-et-la-clique-de-davos-nous-preparent.html

Del artiklen her: