HOLLYWOOD HJERNEVASKER DIG – DET SAMME GØR STATSMEDIERNE

Hollywood-Schwab
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

NewSpeek har tidligere bragt Hollywood hjernevasker dig som link i BLANDEDE BOLSJER, men dokumentaren er så informativ, at den fortjener et selvstændigt opslag.

Jeg er blevet stadig mere optaget af, hvorfor det tilsyneladende ikke er muligt at ’nå’ de såkaldt ikke-vågne med argumenter og sund fornuft i forhold til den igangværende Ny Verdensorden-agenda.

Med ikke-vågne refererer jeg til mennesker, der fortsætter med at købe ukritisk og ureflekteret ind i de officielle narrativer om klima, corona, ’vaccinationer’, Ukraine, Gaza, oksekød-er-skadeligt mv. Som tilsyneladende slet ikke fatter, at de bliver trukket rundt ved næsen.

NewSpeek har adresseret fænomenet bl.a. her og her og her.   

Måske skal vi også have fat i konsekvenserne af ’sprøjterne’ for at forklare miseren? Læs og lyt fx  her.

HVORDAN LYKKES DET AT HOLDE SANDHEDERNE SKJULT?
Selv om du måske ikke er særligt god til engelsk, vil jeg opfordre til alligevel at se dokumentaren om Hollywood-filmindustrien.

Den forklarer ret præcist, hvordan det er lykkedes de globale gangstere / satanisterne og deres håndlangere at holde sandhederne under låg. Samt kaster lys over, hvorfor bestemte kunstnere (skuespillere, entertainere, sangere, musikere mv.) kommer til tops, mens andre hele tiden støder panden mod en mur. Fordi de ikke har villet lade sig dukkeføre?

For NewSpeeks faste følgere er der næppe det store nyt at hente, men nogle af de vigtigste informationer i frihedskampen (herunder diverse videoklip-interviews) er her samlet i en maggiterning.

PERSPEKTIVERING
We Think This Dystopia Is Normal Like People In Abusive Relationships Think It’s Normal

***

BreadAndCirkus

***

DevilNotHiding

***

BuildBackBetter

  

Del artiklen her: