HØJREFLØJEN TAKKER NEJ TAK

bundle
Del artiklen her:

Af Helle Andersen.

De etablerede medier har frygteligt travlt med, at nazismen og fascismen hører til på højrefløjen, men heller ikke her rækker journalisternes evner til at sætte sig ordentligt ind i tingene:

  • At det hedder nationalSOCIALISME, som står for den totalitære stat (diktatur) og ikke de individuelle rettigheder, som højrefløjen kæmper for. Kommunismen og socialismen er historisk kendt for at bekæmpe individuelle rettigheder og danne totalitære stater uden individuelle rettigheder for borgerne, dvs. ingen ytringsfrihed, ingen forsamlingsfrihed og intet demokrati.
  • At fascismen heller ikke hører hjemme hos højrefløjen. Man kan se på Mussolinis præ-regeringstid, at han havde tilknytning til og var en del af den yderste venstrefløj og kommunismen, men Mussolini var imod at danne en europæisk Forbundsstat. Mussolinis fascisme var som nationalsocialismen imod individuelle rettigheder og dannede totalitære diktaturstater uden individuelle rettigheder for borgerne, dvs. ingen ytringsfrihed, ingen forsamlingsfrihed og intet demokrati.

Dermed kan venstrefløjen beholde deres anti-demokratiske nationalsocialisme, fascisme, kommunisme og socialisme hos sig selv.

Del artiklen her: