HJERTELIG TILLYKKE, DANSKERE

christiansborg
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff

Nu har vi fået en ren socialdemokratisk regering, og det er måske ikke en dårlig idé, hvis ikke:

13 ministre ud af 19 er uden erhvervserfaring. Næsten alle ministre er avlet i DSU årgang Mette Frederiksen. Vores nye udenrigsminister har en tung sag om seksuelle relationer til en 15-årig på et DSU-kursus i 2008. Jeppe Kofod var på det tidspunkt 34 år gammel.

Vores nye undervisningsminister hedder Pernille Rosenkrantz-Theil, forhenværende BZ’er, kommunist i Enhedslisten og medansvarlig for terrorangrebet på Christiansborg, hvor en autonom, Lars Grenaa, smed rød maling i hovedet på Statsminister Anders Fogh Rasmussen 18. marts 2003. Hun har aldrig taget afstand fra angrebet. Det er totalt vanvid at gøre hende til undervisningsminister, hvis ikke Frederiksen mener, at nu skal alle børn opdrages til revolutionen.

Matthias Tesfaye, der afløser Støjberg, kommer fra Enhedslisten, over SF, hvor han har været næstformand, til Socialdemokratiet. Eneste plus, han har været ude på arbejdsmarkedet. Joy Mogensen, kulturminister, har heller ingen erhvervserfaring, men kommer fra en borgmesterpost i Roskilde og mest kendt for sin glæde ved moskebyggeri.

Ikke ligefrem et intelligent kraftcenter på Christiansborg.

Del artiklen her: