SÅDAN STOPPER DU HJERNEVASK

thought
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff, forfatter & journalist.

Jeg har altid været en stor fan af Ralf Pittelkow, hvis analytiske pen er den bedste i Danmark. Ralf Pittelkow og Karen Jespersens ”Den Korte Avis” er sammen med “Snaphanen” og “NewSpeek” de (næsten) eneste borgerlige medier.

Ingen af disse netmedier modtager statsfinansieret mediestøtte. De drives af entusiasme og gratis arbejdskraft leveret af kompetente eksperter og ganske almindelige danskere med noget på hjertet.

Politiken, Berlingske, Jyllands Posten og DR samt TV2 får milliarder af vores skattekroner i støtte. Disse statslige støttekroner holder liv i de venstreorienterede journalister, der dominerer mediebilledet. De omkring 50 procent læsere, der er borgerlige, har et middel til at standse denne hjernevask: Opsig jeres abonnementer. Brug danske og udenlandske netmedier til pressen opdager, at den er ved at gå fallit. Kør aviserne og netavisen Zetland i sænk, først da bliver luften renset.

Det vil også betyde, at journalisternes røde højborg, Danmarks Journalisthøjskole, må stoppe den politiske indoktrinering af eleverne. Men læs Ralf Pittelkows glimrende indspark her og bliv inspireret til oprør.

Del artiklen her: