HISTORISK SAMMENBRUD TRUER

Collapse
Del artiklen her:

Af James Howard Kunstler, forfatter, kritiker og taler, New York.

Oversat af Ole Gerstrøm

Hvad er der galt med verden? Lad mig se på måderne hvorpå det sker  …

Den vestlige gambling med Ukraine er en fuser, en tåbelig fejlberegning, det var indlysende fra starten. Det eneste man opnåede, var at afsløre vore europæiske allieredes ynkelige afhængighed af russisk olie og gas, hvilket nu efterlader deres økonomier virkeligt truet.

Russerne vil sandsynligvis ende med kontrol over Sortehavet og sandsynligvis også Ukraines brødkurv. Så nu vil Europa sulte og fryse. Ville de virkelig begå selvmord af den grund? Har befolkningerne i Tyskland, Frankrig, Italien, Holland, Spanien m.v. bare til formål at rulle sig i glemslerne? Sandsynligvis ikke. Vi er snarere på vej ind i en sæson med fældede regeringer.

Europa er pludseligt et storslået rod med regeringer, der falder som kegler, industri der er lukket af mangel på brændstof, og borgere, der rejser sig mod vanvittige diktater fra World Economic Forum (WEF) for drastisk at reducere husdyrbruget og lukke landbruget – hvilket i realiteten erklærer fødevareproduktion for en uacceptabel miljøfare.

AT SKÆRE HALSEN OVER PÅ SIG SELV

Dette selvfølgelig, efter at regeringerne i Euroland skar halsen over på sig selv ved selv at sanktionere sig ud af russisk olie og naturgas.

Det er især bizart i Tyskland, den største økonomi i regionen, som netop i år endegyldigt havde indset og indrømmet, at dets “grønne energipolitik” var en fuldstændig fuser, der tvang dem til at lukke store vindmølleanlæg og ty til at producere elektricitet med kul.

Fint arbejde, I grønne. Jeres idiotiske politik tvinger økonomierne til at vende sig mod kul, det mest beskidte fossile brændstof. Selvfølgelig har Merkels regeringer og derefter Olaf Scholz afsløret sig selv som de mest hykleriske idioter.

De globalistiske håndlangere, der er implanteret overalt, vil sandsynligvis blive væltet. Jeg kan forestille mig et scenarie, hvor NATO og Eurounionen opløses i afmægtige skændsel, og de forskellige involverede lande bliver nødt til at genforhandle deres skæbner og give afkald på amerikansk rådgivning og tvang.

De kan endda blive modstandere af USA, ikke allierede. Glemte du, at vi udkæmpede to krige mod Tyskland for ikke så længe siden?

Og alle disse lande har også kæmpet mod hinanden siden bronzealderen.

HISTORIEN ER EN SPØGEFUGL

Det kan virke utroligt, men historien holder aldrig op med at minde os om, hvilken spøgefugl den er. En mærkelig og forfærdelig invertering har fundet sted i denne omgang.

På en eller anden måde vil Putins Rusland blive overladt til at repræsentere, hvad der er tilbage af international retsstat, mens de vestlige demokratier synker dybere ned i et morads af afsporet despotisme. Under alle omstændigheder har de for travlt med at føre krig mod deres eget folk, til endda at foregive at hjælpe deres ukrainske stedfortrædere.

Vi må ikke glemme, at “Joe Biden” siden februar har proppet næsten 60 milliarder dollars ind i Ukraines hvidvaskningsmaskine, som bare vil spytte hallucineret kapital tilbage ud på stadigt mere uordnede finansielle markeder.

Se, Indekserne er oppe på verdensplan her til morgen! Hvorfor? Fordi global forretning er så god? Jeg tror det ikke.

I mellemtiden er der rapporter om enorme mængder af vestligt leverede våben, der dukker op på det sorte marked. Tilsyneladende sælger nogle ukrainere endda disse våben til russerne!

ET HISTORISK KRAK ER OVER OS

Overalt i verden er man klar til nedsmeltning, og et par lande i periferien synker allerede. Sri Lanka er brudt sammen og tømt for gas efter at være blevet oprettet som et WEF-lavemissions økostatseksperiment.

Panama er i oprør over ekstrem regeringskorruption, fødevareknaphed og eftervirkninger af en særlig alvorlig to år lang COVID-lockdown, som resten af verden næppe har hørt om – måske fordi Kina har operationel kontrol over den vitale Panamakanal, og Kinas Kommunist Parti (KKP) har operationel kontrol over WHO, der oprettede Panama som et lockdown-laboratorieprojekt.

I USA, der bevæger sig mod efteråret, ser vi frem til, at den åbenlyse desperation hos klanen bag “Joe Biden”. Deres propagandamaskine vil sandsynligvis gå hele vejen med klimaforandringer og fornyet COVID-hysteri.

Der er altid hedebølger midt på sommeren. CNN handler chokeret over, at der er over 100 grader Fahrenheit i Texas. Virkelig? Har I aldrig set det før?

I mellemtiden, bag nyhederne om nye Omicron-undervarianter, stiger vaccineskaderne og dødsfaldene, og CDC (USA’s sundhedsstyrelse) foregiver ikke at lægge mærke til det. De lyver bare, som de plejer. Du er vant til det. Du lader, som om det er forventeligt. Du har glemt, at det ikke altid var sådan. Snart vil det betyde noget.

HJÆLPEN ER PÅ VEJ – OM ET PAR ÅR

I mellemtiden er midtvejsvalget i november kun få måneder væk. Demokraterne går i panik over, at de kommer til at blive tilrøget i meningsmålingerne. Nå, her er en forudsigelse: En ny pandemi erklæres i begyndelsen af oktober, komplet med lockdowns, mens Google samarbejder med Facebook om at udrulle en ny stemme-pr-telefon-app. De vil sige, at det hele er nødvendigt “for at redde vores demokrati”.

Ved et mirakel tilføjer Demokraterne derfor yderligere 30 pladser til deres flertal i Repræsentanternes Hus og fem i Senatet. Så går vi ind i den nye grænse for ”Green New Deal” og ”Build Back Better.” Med andre ord, styrer USA mod et fuldstændigt sammenbrud.

Apropos “Joe Biden”, hvis idé var det så at sende den optrækkelige dukkepræsident til Saudi-Arabien? Jeg kan bare forestille mig, hvad der foregik i kammeret privat med “JB” og MBS (kronprins Mohammed bin Salman), virtuel autokrat i det oliegennemblødte ørkenland. Og var den første pumpe ikke bare uvurderlig? Hvilke indrømmelser fik “Joe Biden” fra saudierne? Saudi-Arabien indvilligede nådigt i at øge sin olieproduktion et sted i tidsrammen 2025-2027 – en reel triumf for amerikansk diplomati. Rart ikke? Men det gør vel egentlig ikke så meget for os på kort sigt, vel?

FOLKENS, GØR JER KLAR

Og nu skrider jorden endda under det kinesiske kommunistparti (KKP), mens Kinas ekstravagante matrix af by-opbygning, realkreditgæld og banksvindel rasler sammen med dets finansielle system. Sikke en overraskelse!

Hvor potent den end har været at bestikke politikere over hele verden, infiltrere regeringer og kulturinstitutioner i alle lande og få nyhedsmedierne til at følge deres bud, er KKP (Kinas Kommunist Parti) tilsyneladende ved at miste grebet om det kinesiske folk, som er trætte af at blive låst inde, opsporet og besvindlet.

Kampvognene er ude. Dette er ikke den samme film som Den Himmelske Freds Plads, 1989. Dette er Kinas Kommunistiske Partis bankerot, en historisk begivenhed, der vil tordne gennem “det globale syd” og sende Afrika ud i hungersnød og kaos og Sydamerika ind i endnu en rotation af eliter.

Temmelig snart vil det være hvert land for sig selv, i denne hovedbegivenhed i denne omgang (dvs. den lange nødsituation). Global enhed er et fatamorgana sammen med alle de absurde fortællinger om en verdensregering. Og i hvert land for sig selv, vil det være ethvert samfund, hver familie, hver person for sig selv, indtil hverdagen, i nød og smerte, kan omorganiseres fra bunden.

FOLK, GØR JER KLAR

Kilde:

https://dailyreckoning.com/epic-collapse-is-upon-us/

Del artiklen her: