VI KAN VÆRE TOAST FØR END VI ANER

Toast
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.

Vi burde have vidst det, for alle råbte det fra tagene i 1945: Aldrig mere krig! Aldrig mere tillade nazister at terrorisere os!

Er vi blevet dummere de sidste 77 år, siden de nu gør det igen? 

Nogle tros at have beviser for menneskehedens dalende IQ, men dog ikke helt ned på den negative skala, som noget synes at tyde på. Så, måske ja.
Men mere uvidende, mere historieløse og kortere hukommelse, ja vist. Nogle går endda så vidt, at de påstår, at vi de sidste 60-70 år helt bevidst er blevet fordummet gennem vores stadigt ringere skolesystem The Deliberate Dumbing Down of America: 7 Ways the Ruling Elite Are Making Us Dumber. 

Dumme og dovne er langt lettere at manipulere
Den bagvedliggende motivation – at dumme og dovne er langt lettere at manipulere end de vågne og vidende – synes dog en lidt for stor og besk en pille at sluge for os pæne og lydige borgere, der aldrig har haft skyggen af tvivl om vores politikeres uselviskhed, deres redelighed og ubændige vilje til at gøre det allerbedste for os alle. 

Men glemmer vi en stund vores velindprentede tro og i stedet ser på resultatet, er dét der med de dumme kontra de vidende nok ikke helt forkert. Ovennævnte artikel omhandler godt nok det amerikanske skolesystem, men fortæl mig, hvilke amerikanske ”trends” vi ikke med glæde har kopieret lige siden 2. verdenskrigs slutning?

Du, som kender til Frankfurter-skolen ved, at denne fordummelse af amerikanere skete gennem en bevidst ”okkupation” af deres skolesystem. En sober artikel om Frankfurter-skolen findes på Schiller Instituttets hjemmeside. 

Gamlinger som jeg, der har haft lykken at navigere sig uden om et falleret skolesystem, har ikke glemt, og vi kan lugte dem på lang afstand – nazisterne. Ligeså for eksempel ham der forudså USAs fremtid: If Fascism Ever Comes to America, It Will Come in the Name of Liberalism. 

Det må jo siges at ramme plet – eller hvad?

Men det ville sikkert være kommet bag på ham, at fascismen så effektivt er blevet spredt og budt velkommen af alle Vestens såkaldte ”ledere”.
Hvordan ellers er det muligt at forklare, at disse ”ledere” i samlet trop rejser til Kiev, omfavner diktatoren og terroristen Zelensky og giver ham al den våbenhjælp og økonomiske støtte, som deres respektive lande kan yde i hans/USA’s krig – til sidste voldførte ukrainer har lidt en unødig død? 

David Irving
Det forvirrer dig muligvis, at en jøde – Zelensky – kan være nazist? Hvis så, er det fordi du aldrig har læst historikeren David Irvings værk “Hitler’s War”.
Et lille indblik i Irving’s arbejder får du her fra Paul Craig Roberts. Der findes stadig nogle videoer med David Irving. At en af de få historikere, som ikke skriver noget, han ikke personligt har gravet frem af støvede, hemmelige arkiver både i Øst og i Vest, har fået titlen ”holocaust-denier” burde ikke undre dig.  

Nazier skyr ingen midler
Vi så det i 2. verdenskrig, hvor ingen løftede et øjenbryn, når børn og oldinge blev sendt i krig, skønt alle vidste, at de var kanonføde uden mulighed for at ændre krigens udfald eller forlænge den blot nogle timer. 

Vi ser det nu igen, hvor Ukraines nazileder indkalder drenge, piger og oldinge og øjensynligt har den livsindstilling: ”Jeg sender gerne mine yngste medborgere i døden, hvis det lykkes mig at give alle russere en grusom død”.

Allerklarest ses denne selvmords-indstilling med angrebene på atomkraftværket i Zaporizjzja i det østlige Ukraine, som nu har stået på i et par uger, og som meget få i Vesten har nævnt med et ord.

Kievs vanvidsstyre synes, at det er en vældig god ide at fyre masser af missiler af imod Europas største atomkraftværk, og de bliver tilsyneladende ved, lige indtil de rammer en af reaktorerne. Lykkes de, vil vi i hele Europa opleve en katastrofe, værre end noget verden endnu har set. 

Og vores politikere er tavse, ytrer kun pæne ord om Ukraines nazi-fører, sender militær-instruktører til England for at give ukrainsk kanonføde et par ugers militærtræning, tilflyder landet med våben og penge, som de i forvejen stenrige oligarkerne nyder godt af – alt imens drenge, piger og oldinge sendes til fronten og hurtigt returneres i sorte plastposer – hvis altså ”styret” synes, at de er værd at samle op.

Findes enkelte historier om denne begivenhed – som sagkyndige ryster for skal indtræffe – lyder de som disse:

Experten varnar: Risk för härdsmälta i Zaporizjzja – ”Då har vi ett Fukushimaliknande förlopp” – Ukraina har anklagat ryska styrkor för riktade attacker mot kärnkraftverket Zaporizjzja.

How dangerous was Russia’s attack at the Zaporizhzhia nuclear power plant? Russian troops have occupied Europe’s largest nuclear power plant, after fierce fighting near the Ukrainian facility that drew international condemnation and sparked fears of a potential nuclear incident.

Speaking during an international defense conference held in Denmark, Zelenskyy warned that Russia could cause “the largest radiation accident in history” at the Zaporizhzhia nuclear power plant …

Artikler for de uvidende og fordummede
Som du ser, er disse artikler beregnet for føromtalte uvidende og fordummede. Naturligvis okkuperer russerne ikke først et atomkraftværk for hurtigt derefter at fyre 100-vis af missiler imod sig selv.
Det er så selvmords-modsigende, at det må fremkalde svære migræneanfald hos enhver med to rimeligt fungerende hjerneceller.

Jeg har længe undret mig over at ingen vestlig regering tilsyneladende har forstået, at USA’s verdensherredømme i disse år synger sidste linje i det allersidste vers. 

Er det virkelig kun udviklingslandene i Latinamerika, i Asien og Afrika, som har forstået dette, og som tør give USA’s ”særlige udsending” – udenrigsminister Blinken – den kolde skulder. 

For nylig gjorde Sydafrikas udenrigsminister Naledi Pandor netop dette, idet hun fortalte Blinken, at Sydafrika er et selvbestemmende land, og hun ikke vil tolerere at USA  tyranniserer dem til at bryde med Rusland.

Del artiklen her: