GUNNAR SANDELIN – GRAVER-JOURNALISTEN DER DOKUMENTERER SVERIGES DEROUTE

GunnarSandelin
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Lørdag d. 19. september 2020 modtog svenske Gunnar Sandelin Trykkefrihedsselskabets ytringsfrihedspris, Sappho-prisen.

I den anledning holdt han et foredrag, der er et koncentrat af de studier, han har bedrevet siden 2008: At dokumentere den store demografiske forandring, der er i gang i Sverige, og som de svenske, statsstøttede medier har fortiet og fortsat forsøger at fortie.

De danske statsstøttede medier var heller ikke interesseret i at interviewe Gunnar Sandelin i forbindelse med prisoverrækkelsen. Såvel den trykte presse som DR og TV 2 news glimrede ved deres fravær.

Så meget mere heldigt, at de ikke-statsstøttede platforme lever og har det godt, så hermed et link til Trykkefrihedsselskabets video, hvor Gunnar Sandelin giver en fremragende indføring i de faktiske – og tragiske – forhold i vores svenske broderland.   

***

Her er Gunnars Sandelins præsentation af sig selv:

Gunnar Sandelin er født i 1951 og har arbejdet som socialarbejder, journalist ved Sveriges TV og med spørgsmål, der vedrører børns rettigheder.

   I 2008 blev Sandelin fuldtidsfreelance-journalist i et forsøg på at oplyse den svenske befolkning om, hvad der sker i hans land.

  For ham handler det om, i hvilken tilstand Sverige skal gives videre til den næste generation. I de seneste 50 år er Sverige gået fra at være et etnisk homogent og trygt ’folkehjem’ til et multikulturelt eksperimentarium.

Kernen i Sandelins indsats har været at levere fakta om den store demografiske forandring, især i 2000-tallet, hvor Sverige totalt set har bevilget to millioner opholdstilladelser, og befolkningen med udenlandsk baggrund er øget med 1,5 millioner, mens dem med svensk baggrund er blevet formindsket.

Sandelin har ofte foretaget sammenligninger med det øvrige Norden, hvor Sverige over tid har bevilget cirka tre gange så mange opholdstilladelser til asylansøgere som det øvrige Norden tilsammen. Havde Sverige ligget på samme niveau som Norge, Danmark och Finland, ville Sverige have været et helt andet land.

I 2008 skrev Gunnar Sandelin en debatartikel i Sveriges største dagblad, Dagens Nyheter om hvordan journalisterne mørklægger sandheden om indvandringens konsekvenser.

   

Siden da har Sandelin ikke kunnet få arbejde og får stort set ingen arbejdsopgaver. Han har brugt tiden til at skrive tre bøger sammen med etnologiprofessor Karl-Olov Arnstberg, hvor de har fremdraget fakta om de bagvedliggende årsager til masseindvandringen, som medierne fortier. Fx demografi, og tal for kriminalitet og omkostninger.  Sammen havde de også igennem flere år bloggen ”Indvandring och mørklægning – en blog som Arnstberg fortsat bestyrer.

Gunnar Sandelin har stort set ikke kunnet få publiceret noget i de traditionelle medier. Han skriver derfor på en række alternative hjemmesider og holder foredrag. De fakta, han lægger frem, kommer fra svenske og nordiske myndigheder, og formålet er at påvirke folk, så de med øget viden bedre kan forstå, hvad der sker i deres hverdag.

Den svenske underklasse betaler prisen

Gunnar Sandelin har ønsket at vise, at det er den svenske underklasse, som betaler prisen for, at Sverige har den vestlige verdens højeste indvandring pr capita fra den tredje verden, først og fremmest fra Mellemøsten og Afrika.

Denne type indvandring forårsager helt andre konflikter i samfundet sammenlignet med den tidligere indvandring fra det øvrige Norden og Sydeuropa.

Denne forvandling af samfundet har kunnet finde sted, fordi hans profession, journalisterne, ikke har passet deres arbejde, men har bedrevet journalistik ud fra en politisk dagsorden og asylpropaganda.

De har vægret sig ved at undersøge den indvandringspolitik, der har ledt frem til, at dagens Sverige bliver et stadig farligere og fattigere land at leve i.

Indvandringen har også medført, at Sverige er gået fra at være et åbent samfund til et halvtotalitært land, hvor dissidenter fratages deres mulighed for at forsørge sig selv.

Svenske intellektuelle vil ikke diskutere problemerne

Svenske intellektuelle vil ikke diskutere problemerne, men tilslutter sig i stedet en polemik mod påstået racisme og højreekstremisme. De VIL ikke se konsekvenserne af den kulturrrevolution, der pågår, hvor Sverige med dets ambitioner om at være ”en humanitær stormagt” er førende i den vestlige verden, når det gælder om at omforme samfundet.

Gunnar Sandelin vil medvirke til at nedbryde denne destruktive fortælling, som den såkaldte elite fremfører, og som er årsagen til det sammenbrud, Sverige befinder sig i.

   Udviklingen er nu så hårrejsende, at det ikke længere er muligt at skræmme kritiske røster til tavshed ved at kalde dem racister. Og det er godt.

Del artiklen her: